10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

De wijnklimaatkast als functionele blikvanger

Wijnklimaatkasten winnen de laatste jaren aan populariteit en dat is niet voor niets. Het apparaat is in de eerste plaats een ware aanwinst voor de wijnliefhebbers onder ons. Dankzij de wijnkoeler blijven alle soorten wijnen altijd perfect op temperatuur, wat ten goede komt aan de smaak. Bovendien vormt de wijnklimaatkast een echte blikvanger in de keuken, die zorgt voor een stijlvol en modern aanzicht. Lijkt dit luxe apparaat jou wel wat? Brugman vertelt je er meer over en geeft je inspiratie voor het integreren van een wijnkoeler in jouw keuken.

Waarom een wijnklimaatkast?

Drink je zelf graag een wijntje of ontvang je regelmatig wijndrinkende gasten? Dan is een wijnklimaatkast absoluut een goede investering. Een gewone koelkast heeft vaak niet de beste temperatuur voor wijn en gaat ook regelmatig open, waardoor de temperatuur schommelt.

Daarentegen zorgt een wijnkoeler ervoor dat jouw wijnen constant op de juiste temperatuur bewaard blijven. Hierdoor blijft de smaak optimaal bewaard en drink je de wijn altijd op zijn lekkerst.

Sommige modellen hebben zelfs diverse koelzones, zodat je rode, witte en rosé wijnen afzonderlijk kunt koelen. Wanneer je onverwachts gasten over de vloer krijgt, kun je de wijn direct schenken en hoef je deze niet eerst koud te leggen.

Wijnkoelers voor iedere keukenstijl

Naast de praktische voordelen heeft een wijnklimaatkast ook een positieve invloed op het design van je keuken. De wijnkoeler oogt stijlvol, modern en trekt direct de aandacht naar zich toe.

Bovendien is een wijnklimaatkast tegenwoordig geschikt voor iedere keuken en ieder budget, doordat diverse A-merken, zoals Whirlpool en AEG, betaalbare wijnkoelers op de markt hebben gebracht.

Wanneer je denkt dat wijnkoelers alleen in moderne keukens passen, heb je het mis. Een wijnklimaatkast komt in iedere keukenstijl goed tot zijn recht. Kies bijvoorbeeld voor een variant met houten legplaten voor in je landelijke keuken of ga voor een stoere, roestvrijstalen behuizing wanneer je een industriële keuken hebt.

Maak een afspraak

Wil jij graag een wijnklimaatkast in jouw keuken, maar weet je nog niet precies wat voor een en hoe deze te integreren? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Een van onze deskundige adviseurs beantwoordt graag al jouw vragen en helpt je bij het uitzoeken van de juiste wijnklimaatkast voor jouw keuken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken