Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De eerste stap naar je nieuwe keuken

Die eerste stap is net zo leuk als de volgende stappen. Daar zorgen we bij Brugman wel voor. Mag ook wel, want je staat op het punt om te investeren in een keuken en dat wil je goed aanpakken. Je krijgt een deskundig advies en alle ruimte om te sparren over je ideeën. Vertel ons wat je wil en wij denken met je mee. Maak gebruik van onze ervaring en inzichten om van een nieuwe keuken echt jouw keuken te maken.

In 8 stappen naar je nieuwe keuken

Afspraak gemaakt? Mooi, dan gaan we samen aan de slag. Waar bij anderen de koffie al klaar staat, maken wij de koffie vers voor je. Zo nemen we stappen op weg naar de keuken die jij wil! Met een open en frisse blik.

 1. Vertel ons je wensen, wat heb je in gedachten, heb je zelf schetsen of misschien zelfs een moodboard? Je krijgt van ons inzicht in de mogelijkheden, in de voor-en nadelen van je keuzes, en zelfs nieuwe ideeën. Kijk of alles binnen je budget valt; wij hebben de know-how en de creativiteit om de kosten laag te houden.
   
 2. Als we je wensen scherp hebben, krijg je een 3D-ontwerp. Daarmee heb je een duidelijk beeld van de look & feel van de keuken. Wat denk je? Is dit je droomkeuken? Of wil je nog iets aanpassen? Geen probleem: een keuken is pas écht op maat gemaakt wanneer je tot in de kleinste details je droomruimte inricht. Doen we graag voor je.
   
 3. Alles naar wens? Dan krijg je van ons een offerte. Daarin vind je alle keuzes en specificaties. Neem je tijd om de offerte goed door te nemen. Een nieuwe keuken is een flinke investering en verdient alle aandacht.
   
 4. Dé stap: je zegt JA tegen je keuken! We geven je duidelijke uitleg wat de aankoop inhoudt: van het koopcontract, de feestelijke handtekening, de bevestiging tot de aanbetaling. Voel je altijd vrij om vragen te stellen als het niet helemaal duidelijk is.

 5. We hebben samen al een afspraak gemaakt om de keuken in te meten. De inmeter beoordeelt de keukenruimte, meet de ruimte op en kijkt naar de hoeken en de plaats van ramen, deuren en eventuele obstakels. Stel gerust vragen tijdens het inmeten.

 6. Een langverwacht en spannend moment: de montage en installatie van je nieuwe keuken! Maak je geen zorgen. Geniet ervan. Onze monteurs weten precies wat ze doen, hebben de ervaring en expertise om je keuken feilloos te plaatsen.

 7. Wow, de keuken staat! Je controleert samen met onze monteur of alle apparatuur werkt, of de kasten en lades goed openen en sluiten, en alles wat je zelf nog wil testen. Okay? Dan teken je het opleverrapport.

 8. We zijn er nog altijd voor je! Ook na de aankoop en de installatie van je keuken. Vragen over de apparatuur, over aansluitingen? Neem gewoon contact met ons op.

Zorgeloos genieten van je nieuwe keuken

Brugman zorgt ervoor dat je volledig gaat genieten van jouw nieuwe keuken. Je bent verzekerd van 5 jaar Brugman garantie en 3 maanden garantie op al het montage- en installatiewerk. Bovendien bieden wij de zekerheid van een CBW-erkenning en levenslange service. Kijk ook eens bij de meest gestelde vragen over de aankoop en garantie van Brugman.

Magazine aanvragen
Afspraak maken