Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken kopen? De 6 tips van Brugman

Ben je van plan om een keuken aan te schaffen? Tips zijn dan altijd welkom! Brugman heeft enkele tips voor je op een rij gezet om de aankoop van een keuken net wat makkelijker te maken. Zo ben je perfect voorbereid op deze duurzame aankoop. Laat je inspireren door de mogelijkheden en de keuken kopen tips van Brugman.

Tip 1: Ga voorbereid op pad

Het is belangrijk dat je inzicht hebt van de beschikbare keukenruimte. Meet de ruimte waar je de keuken wilt plaatsen op voor een goed overzicht van de afmetingen. Ga je bijvoorbeeld de keuken plaatsen binnen de huidige beschikbare ruimte in je woning of zijn er andere mogelijkheden in huis? Het is altijd goed om bewust na te denken over de basis wensen voor jouw nieuwe ideale keuken. Neem deze basis wensen mee naar de afspraak met een keukenadviseur.

Tip 2: Denk goed na over je wensenlijst

Naast de basis wensen die jouw keuken echt moet hebben, is het ook belangrijk om over het budget na te denken. Een budget is geheel afhankelijk van je eigen wensen en keuzes. Wil je graag een groot, duur fornuis of luxe stoomoven, maar kom je met de prijs in de knoei? Stel je wenslijstje bij. Ook de opstelling van de keuken speelt mee met het budget. Bij een kookeiland valt het budget vaak hoger uit dan bij een hoekopstelling. Het is van belang om vooraf na te denken over de opstelling en de onderdelen die je graag in de keuken zou willen hebben. Op basis van deze informatie kan Brugman een prijsindicatie vaststellen voor jouw nieuwe keuken.

Tip 3: Bepaal welke keukenstijl jouw aanspreekt

Een keuken is tegenwoordig het verlengstuk van ons interieur. Een bepaalde stijl uitkiezen voor jouw nieuwe keuken kan dan ook een lastige opgave zijn. Er is volop keus uit diverse stijlen, materialen en kleuren. Ga je voor een modern, landelijk of industriële keuken? Of zou je graag een unieke twist aan willen brengen door stijlen met elkaar te combineren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! De specialisten van Brugman helpen je met het combineren en matchen van jouw stijlvolle keuken. Daarnaast dien je ook na te denken over de uitstraling van de keuken. Heb je liever keukenkastjes met greep of greeploze keukenkastjes? Een vlakke deur of een kaderdeur? Je stelt jouw ideale keuken gemakkelijk samen bij Brugman.

Tip 4: Bepaal wat er aan apparatuur en accessoires niet mag ontbreken

Apparatuur bepaalt voor groot deel de prijs. Wat voor type kok wil je worden? De creatie van je favoriete gerechten staat of valt immers met de juiste keukenapparatuur. Stel van tevoren een wensenlijstje samen en ontdek welke apparatuur zeker niet mag ontbreken in de keuken. Je kunt alle kanten op qua merken, functionaliteiten, design en luxe. Wil je bijvoorbeeld een vrijstaande koel- en of vrieskast of juist een geïntegreerde?

Daarnaast maak je de keuken helemaal af met de juiste keuken accessoires. Denk aan lampen, een opvallende kraan of houten planken. Wanneer je keukenaccessoires gaat kopen is het verstandig om rekening te houden met de rest van de keuken. Wil je de stijl van jouw keuken benadrukken met diverse accessoires of er juist een aangenaam contrast mee vormen?

Tip 5: Kies voor een ontzorgde planning en montage

Nu alle keukenwensen duidelijk zijn geworden, staan alleen de planning en montage nog open. Een keuken monteren is geen eenvoudige klus, er komt veel bij kijken. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden waardoor deze klus een stuk eenvoudiger wordt. Ben je flexibel of heb je een specifieke datum in gedachte? Ga jij de keuken zelf monteren of besteed je het uit? Wanneer je zelf de keuken plaatst scheelt dit in de kosten. Wanneer je het uitbesteed bespaart dit tijd en de keuken wordt door ervaren vakmensen gemonteerd.

Brugman helpt je graag bij het hele proces en ontzorgt je van A tot Z. Wil je een betere inschatting van de montagekosten van jouw keuken en de gewenste planning? Maak dan een afspraak met een deskundige adviseur van Brugman om met elkaar te sparren. Zij kunnen namelijk ook aan de hand van het inmeten van de keuken en jouw individuele wensen bepalen wat de montage ongeveer zal gaan kosten.

Tip 6: Ik heb getekend, en nu?

Brugman zorgt ervoor dat je volledig kunt genieten van jouw nieuwe keuken die geheel voldoet aan jouw wensen en budget. Bij Brugman ben je verzekerd van 5 jaar Brugman garantie en 3 maanden garantie op al het montage en installatiewerk. Daarnaast bieden wij de zekerheid van een CBW-erkenning. Wij bieden levenslange service zodat je zorgvrij kan genieten. Kijk ook eens bij de meest gestelde vragen over de aankoop & garantie van Brugman.

Magazine aanvragen
Afspraak maken