Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken XGL-Carrer-127

Houtliefhebbers, dit is absoluut een eyecatcher in combinatie met de hoge witte kastenwand die voorzien is van fijne combimagnetrons. De kookplaat is bovendien een echte Siemens die het koken nog een stukje leuker maakt.

Modern & luxe

  • Veel opbergruimte met handige lades
  • Quooker kraan 
  • Houten keukenfronten met composieten Ceasarstone werkblad
  • Achterwand met opbergruimte en plantenbak
  • Siemens apparatuur (inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser)


Praktisch

Het composieten Ceasarstone met marmerlook is het ideale werkblad, omdat deze redelijk krasbestendig, slijtvast en makkelijk in onderhoud is. De combinatie met de achterwand die bestaat uit een plantenbak en rand is niet alleen stijlvol, maar ook heel erg praktisch. Zo kan je potten met pasta en rijst kwijt op de rand terwijl je je eigen kruiden verbouwt in de plantenbak.

Kookgemak

Koken is vandaag de dag een stuk makkelijker met alle functionaliteiten die de inductiekookplaat van Siemens te bieden heeft. De afzuiging is ingebouwd en past zich volledig aan op het koken. Het is bovendien een veilige keuze dankzij de kookwekker met uitschakelfunctie en het kinderslot. Ongelukken zijn dus uitgesloten.

Praktisch

Hoewel je nooit genoeg opbergruimte hebt, biedt deze keuken echt wel veel ruimte in de hoge kasten en diepe lades. De hoge kasten hebben bovendien handige schappen.

Prijs zoals opgesteld € 34.950

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken