Keuken XGL-Carrer-127

De keuken waarbij stijl en comfort op een perfecte manier samenkomen. Het chique zwarte eiken wordt gecombineerd met een ruimtelijk wit kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien met kokend waterkraan, koffiecorner en wijnkoelkast.

Luxe & comfort

 

Aan ruimte geen gebrek

In deze keuken heb je aan ruimte geen gebrek. In de hoge kastenwand die afgewerkt is met luxe eikenhouten deuren zitten niet alleen fijne ovens verwerkt, maar ook genoeg plek voor allerlei servies. Nog meer kookgerei is op te bergen in de brede lades van het kookeiland. Het is dus eindelijk tijd om die extra pannenset of keukenapparatuur aan te schaffen.

Lekker koken

Niet alleen de inductie kookplaat is een heerlijk detail aan deze keuken, maar ook de Aquahot 3-in-1-kraan. Met deze kraan die in een handomdraai koud, warm en kokend water geeft bespaar je naast veel tijd ook water. Een win-winsituatie dus voor een lekker kopje thee of water om pasta in te koken.

Favoriete hoek

De eyecatcher van deze keuken is beslist de koffiehoek met voldoende ruimte voor jouw favoriete apparaat of misschien wel twee. Voor de wijnliefhebbers onder ons is dit ook de favoriete plek in de keuken door de ingebouwde wijnkoelkast die elke wijn op perfecte temperatuur houdt.

Vanaf € 30.900
Prijs zoals opgesteld € 38.250

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten