Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De innovatie van Quooker in de keuken

Inmiddels kan menig mens al niet meer zonder de innovatieve heetwaterkraan van Quooker in de keuken. Tegenwoordig vind je deze handige kraan in één op de vijf keukens. De heetwaterkraan van Quooker zorgt ervoor dat je in een handomdraai heet water heeft. Hierdoor is wachten op de waterkoker verleden tijd. Wil je meer weten over deze kokendwaterkraan? Lees dan snel verder.

Quooker of Quooker Fusion: wat kies jij?

Quooker heeft twee verschillende modellen: een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan of de Quooker Fusion, waarbij je slechts één kraan heeft voor zowel koud, warm én kokend water. Beide modellen zijn even veilig dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt, waarmee ongelukjes met kokend water worden voorkomen. Zowel de standaard Quooker als de Quooker Fusion is verkrijgbaar in verschillende modellen met diverse afwerkingen. Hierdoor kies je voor een stijlvolle kraan die bij jouw keuken past.

 

Energie- en waterbesparend

Veel mensen denken bij een kokendwaterkraan direct aan een hoog energie- en waterverbruik. Niks is echter minder waar! De kokendwaterkranen van Quooker zijn voorzien van diverse technologieën waardoor de kranen zelfs energie- en waterbesparend zijn. Door de hoogvacuümisolatie van Quooker verbruikt het speciale Quooker-reservoir maar 5 cent per dag in de standby-modus. Hierdoor kun je op ieder gewenst moment heet water uit de kraan tappen, maar verspil je geen onnodige energie. Bovendien verbruik je nooit meer water dan nodig, omdat je met de kraan de precieze hoeveelheid water tapt die je nodig hebt. Wil je nog meer besparen? Kies dan voor de COMBI. Deze kraan levert ook warm water voor de mengkraan, waardoor verspilling van water en energie door de lange warmwaterleiding door de keuken wordt voorkomen. Kortom, met een Quooker kies je voor een duurzame en energiebesparende kraan.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Quooker? Bekijk dan het complete assortiment van Quooker op de website van Brugman. Hier vind je het complete overzicht van de verschillende kranen en kun je inspiratie opdoen voor jouw keuken.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken