Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak van je kraan een echte eyecatcher

Bijzondere en opvallende kranen zijn de perfecte manier om jouw keuken te voorzien van een uniek tintje. Kranen komen in diverse modellen, kleuren en materialen. Welke keukenkraan het beste in jouw keuken past, is afhankelijk van jouw keukenstijl. Wil je weten hoe je een kraan als eyecatcher kan laten functioneren in de keuken? Lees snel verder en laat je inspireren door Brugman.

Eyecatcher kranen

Je kunt de keuken omtoveren naar een compleet nieuwe look met een opvallende kraan. Maar wat is nu precies een eyecatcher? Neem bijvoorbeeld de kranencollectie van Gessi. Zij weten als geen ander hoe designkranen de aandacht naar zich toe kunnen trekken. De kranen van Gessi kenmerken zich door sublieme details, bijzondere hendels en prachtige opvallende kleuren zoals bijvoorbeeld goud, koper en geborsteld staal.

Ook Quooker beschikt over eyecatcher kranen waarbij je niet alleen geniet van koud, warm of bruisend water maar ook van klassieke details. Denk bijvoorbeeld aan een ronde of hoekige uitloop in diverse opvallende kleuren. Of wat dacht je van een kraan die van kleur verandert? Quooker heeft het allemaal! En zeg nu eerlijk, een kokendwaterkraan is natuurlijk super stijlvol! Zo functioneren ook de Franke kranen als exclusieve eyecatchers in de keuken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een unieke gouden, koperen of zwart kokend water kraan in diverse stijlen en vormen.

Wat past bij je keuken

De perfecte kleur afgestemd op jouw keuken
Een kraan bepaalt de uitstraling van jouw keuken, hierbij is ook de kleur doorslaggevend. Gelukkig zijn keukenkranen tegenwoordig verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. Ben je fan van een industriële keuken? Dan is een mat zwarte of bronzen kraan de perfecte eyecatcher in de ruimte. Wil je juist een klassieke uitstraling creëren? Ga dan voor een koperen kraan of een kraan in messing. Voor de design keukens raden we een stijlvolle keukenkraan aan zoals zilver of een goud. Met deze opvallende kleuren ben je verzekerd van een pronkstuk in de keuken! Daarnaast zorgt iedere kleur voor een eigen, unieke uitstraling. Ben jij al helemaal weg van een bepaalde kleur? Laat deze kleur dan ook vaker in de keuken terugkomen voor een compleet nieuwe look. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kraan die lekker opvalt tussen alle andere onderdelen in de keuken.

De perfecte vorm afgestemd op jouw keuken

Naast verschillende kleuren heb je ook nog de keuze uit diverse bijzondere vormen, waardoor je de kraan volledig aan laat sluiten op jouw keukenstijl. Beschik je over een moderne keuken? Ga dan voor een vierkant design. Met deze vorm creëer je een strak en modern geheel. Heb je landelijke of klassieke elementen in de keuken? Kijk dan eens naar een kraan met een ronde uitloop.

Meer informatie

Wil jij jouw kraan omtoveren tot een eyecatcher in de keuken en ben je op zoek naar meer inspiratie? Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Heb jij al een opvallende kraan gevonden die perfect aansluit op jouw wensen? Onze monteurs helpen je graag met de montage!

Magazine aanvragen
Afspraak maken