Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Franke: stijlvolle en praktische keukensystemen

Het Zwitserse merk Franke is opgericht in 1911 en ontwerpt en produceert sindsdien een breed assortiment aan keukensystemen. Franke staat voor innovatie en tevredenheid: het merk is constant op zoek naar nieuwe manieren om klanten te positief te verrassen. Dit heeft geresulteerd in het worden van de grootste spoelbakkenproducent ter wereld. We vertellen je graag meer over dit merk!

De filosofie van Franke

Bij Franke geloven ze dat iedere keuken net zo uniek moet zijn als jezelf. Iedereen beschikt namelijk over andere persoonlijke wensen en uiteraard is ook iedere keukenruimte anders. Met het brede assortiment wil Franke daarom jouw keuken perfect maken, van spoelbak tot kraan en van kookplaat tot afzuigkap. Zoals de slogan van het merk luidt: “Make it wonderful”.

Assortiment

Franke beschikt over een ruim assortiment keukensystemen. Je kunt bij het merk terecht voor onder andere spoelbakken, ovens, afzuigkappen, keukenkranen, kokend watersystemen en kookplaten. Alle producten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, zodat er vrijwel altijd een geschikt model voor jouw keuken tussen zit. Bovendien kun je de apparaten dankzij het ruime aanbod helemaal laten aansluiten op jouw kookpatronen.

Moderne stijl

De keukensystemen van Franke lenen zich perfect voor moderne en design keukens. De vormgeving van de apparatuur kenmerkt zich namelijk door een strak lijnenspel en hoogwaardige materialen zoals RVS. Niet alleen de designs van de Franke keukensystemen verdienen de aandacht, ook over de werking is lang nagedacht. Dankzij de nieuwste technologieën profiteer je van een hoog gebruiksgemak en zet je de heerlijkste gerechten op tafel!

Kom naar de winkel

Ben je benieuwd naar de keukensystemen van Franke? Bezoek dan een van onze vestigingen en kom alles te weten over het merk en het gehele assortiment. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd klaar om je van een passend advies te voorzien.

Magazine aanvragen
Afspraak maken