Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Gessi kranen: functioneel en exclusief

Gessi is een stijlvol Italiaans merk dat een unieke vormgeving en intuïtieve functionaliteit hand in hand laat gaan. Dit zie je ook terug in hun strakke, haast geometrisch gevormde kranen. Elke kraan heeft een andere vorm en uitstraling en is beschikbaar in tal van kleuren. Daarom biedt Gessi voor elke wens een perfect passende kraan. Wil jij een echte blikvanger toevoegen aan jouw keuken? Lees hier dan alles over de prachtige Gessi kranen.

Unieke uitvoeringen

Als je op zoek bent naar een keukenkraan die de aandacht naar zich toetrekt, ben je bij Gessi aan het juiste adres. De gedachte van het merk is om een gebruiksobject te transformeren naar een heus designstuk. Dat dit goed gelukt is, laten de diverse uitvoeringen van de Gessi kranen goed zien. Elke kraan heeft zijn eigen ontwerp, van rond tot hoekig en van uitbundig tot schitterend in zijn stijlvolle eenvoud. De kranen zijn verkrijgbaar met diverse structuren, patronen en handgrepen, in verschillende kleuren en met een andere afwerking. Bij Brugman kies je uit vier verschillende uitvoeringen.

Gessi Mesh

De Gessi Mesh beschikt over een vrij subtiel design, maar schittert toch dankzij de sublieme details. Het mondstuk van de kraan en het hendelgedeelte zijn exact hetzelfde uitgevoerd. Dit contrasteert niet alleen mooi bij de rest van de kraan, het zorgt ook voor een stijlvolle eenheid. De kraan is erg intuïtief door de enkele hendel waarmee deze te bedienen is. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de Mesh kraan een stoere uitstraling heeft, die helemaal wordt afgemaakt door de rvs-pvd afwerking.

Gessi Inciso

De Gessi Inciso, de enige driegats kraan uit de reeks, is een blikvanger op zich. Je regelt het watervolume en de warmte eenvoudig en snel met de twee uniek vormgegeven draaihendels. Het opzetstuk van de draaiknoppen is exact hetzelfde opzetstuk als die van het middenstuk van de kraanhals. Hiermee weet Gessi wederom een aantrekkelijke eenheid te creëren. Het slanke design vormt een ware lust voor het oog. Naast subtiel en toegankelijk chroom, is de Inciso verkrijgbaar in een koperen, rvs-pvd, Gun Metal of zwarte XL afwerking.

Gessi Officine

De Gessi Officine zorgt met haar wat omhoog staande uitloop voor extra flexibiliteit in de keuken. De uitloop geniet van een rechthoekige, haast geometrische vorm. Deze kraan heeft wederom één hendel waarmee hij handig te bedienen is. De excentriek vormgegeven hendel zorgt voor een industriële uitstraling. De Gessi Officine is verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen: Gun Metal, koper, chroom, geborsteld staal en zwart rvs-pvd.

Gessi Meccanica

Een kraan met een exclusief en bijzonder design: zo laat de Gessi Meccanica zich goed omschrijven. Het ultradunne tussenstuk dat de onderdelen van deze kraan met elkaar verbindt, zorgt er voor dat deze kraan net even wat anders is dan anders. Bij dit Gessi exemplaar is mooi gespeeld met een combinatie van texturen. Met een simpele handbeweging bepaal jij hoe warm en hoe sterk de waterstraal uit de kraan is, dankzij de fijne hendel. Dit pronkstuk uit de Gessi lijn is verkrijgbaar in de prachtige kleuren goud, koper, geborsteld staal en Gun Metal.

Aangenaam voor de ogen én de portemonnee

Naast dat Gessi kranen ontwerpt die zich laten omschrijven als designobjecten, zijn ze ook nog eens op en top functioneel. Niet alleen hebben ze gebruiksgemak hoog in het vaandel staan, er is ook nagedacht over waterbesparing en duurzaamheid bij het ontwerpen van de kranen. De kranen zijn 100% recyclebaar. Dankzij de stevige kwaliteit geniet je er bovendien jarenlang van. In combinatie met het design dat niet snel gaat vervelen, heb jij voorlopig absoluut geen nieuwe kraan meer nodig. 

Kom langs in onze winkel

Ben jij geïnteresseerd in de exclusieve Gessi kranen? Kom eens langs in een van onze winkels. Hier bekijk je de verschillende uitvoeringen met eigen ogen. Bovendien staan onze adviseurs voor je klaar, wanneer je vragen hebt over deze stijliconen. Behoefte aan een uitgebreid adviesgesprek? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs. 

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken