Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Giova

Prijs zoals opgesteld
€ 9.985
Prijs zoals opgesteld € 9.985

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De badkamer is de ideale ruimte in huis om te ontspannen en dat straalt dit model helemaal uit. De grote, sfeervolle tegels in combinatie met het witte badkamermeubel en heerlijke grote regendouche maken deze badkamer tot een om bij weg te dromen.

Modern & sfeervol

  • Extra grote douche met hand- en regendouche
  • Dubbele, hangende wastafel
  • Spiegelkast met ledverlichting
  • Design radiator
  • Toilet met ingebouwd reservoir


Extra fijn

Bij het zien van deze heerlijke grote douchecabine met hand- en regendouche krijg je toch gelijk zin om onder de douche te stappen?! De warme stralen op je huid, je ogen dicht en je waant je even helemaal in een andere wereld om optimaal tot rust te komen.

Handig voordeel

Het badkamermeubel is niet alleen handig doordat het ruimte biedt voor meerdere personen, maar ook zeker door de grote lades waar je veel in kunt opbergen. Grote voordeel aan deze hangende meubels is dat het het schoonmaakwerk een stuk eenvoudiger maakt. Binnen een mum van tijd heb je de badkamervloer weer spic en span zonder dat je met de stofzuiger en/of dweil hoeft te manoeuvreren. Ook heb je geen last meer van vuil dat achter allerlei hoekjes en randjes blijft hangen.

Verlicht

Dat daar dan ook nog een grote spiegelkast boven hangt is helemaal ideaal. Multifunctioneel, omdat je hier niet alleen spulletjes in kunt opbergen maar je je ook voor de spiegel kunt scheren, je make-up in orde brengen en zorgen voor een good-hair day. De ledverlichting die hierboven hangt is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken