Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Diablo

Prijs zoals opgesteld
€ 8.220
Prijs zoals opgesteld € 8.220

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Met deze lichte tinten creëer je een zee aan ruimte in jouw badkamer, ook als je minder vierkante meters tot je beschikking hebt. Want een lichtgekleurde vloer en muren in dezelfde stijl gecombineerd met een transparante douchewand werken als een toverstafje en zorgen voor een ruimtelijk effect. Ben jij gek op de marmerlook? Dan is dit jouw badkamer!

Modern & uniek

  • Dubbele wastafel 
  • Extra grote douchecabine met ingebouwde regendouche
  • Marmerlook tegels
  • Hangend toilet
  • Witte design radiator


Hangende meubels

De hangende wastafel en toilet ogen niet alleen heel luxe, maar hierdoor is de badkamer ook in een handomdraai schoon te maken. Wel zo fijn! Boven het toilet zit bovendien een handige richel om wat accessoires op uit te stallen.

Droomcabine

Dit is een badkamer waar je naar blijft kijken en dat komt niet alleen door de wandtegel met marmerlook. Ook de extra ruime douchecabine trekt de aandacht. Dat daar zowel een regen- als handdouche in zitten geeft veel comfort. Met je ogen dicht is het net alsof je in het regenwoud staat en de warme regenstralen over je hoofd stromen. Helemaal even weg in je eigen badkamer dus.

Uniek patroon

De tegels zorgen ervoor dat deze badkamer een absolute eyecatcher is. Ze hebben alle hun eigen unieke patroon en samen met de marmerlook, zorgt dat voor een natuurlijk en speels geheel.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken