Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

AEG koelkasten

Of je nou een grote of kleine keuken hebt, de stijlvolle koelkasten van AEG zijn verkrijgbaar in meerdere maten en designs. Wil je een koelkast die perfect integreert met je keukenstijl? Kies dan voor een ingebouwde koelkast van AEG. Wil je de koelkast juist opvallend en flexibel neer kunnen zetten? Kies dan voor een vrijstaand model.

Langer vers

Doordat AEG volop in beweging blijft, hebben ze geavanceerde technieken ontwikkeld die ervoor zorgen dat levensmiddelen langer bewaard blijven. Door de MultiAir Flow-techniek combineert de koelkast een extreem stabiele temperatuur met optimale luchtvochtigheid in alle compartimenten.

Wil je de temperatuur en luchtvochtigheid liever zelf reguleren? Kies dan voor een AEG koelkast met LongFresh-koelkastladen. Deze kunnen afzonderlijk worden afgesteld, waardoor je precies inspeelt op de inhoud van de koelkast.

Intelligent design

Om jouw gebruikservaring te verhogen, heeft AEG verschillende innovatieve handigheden toegepast. De meeste modellen zijn eenvoudig te bedienen met TouchControl. Een LCD-scherm geeft de instellingen van de koelkast weer en kunnen handmatig aangepast worden.

Met het CustomFlex opbergsysteem kun je gemakkelijk de indeling van je koelkast naar eigen hand bepalen. De compartimenten zijn namelijk dankzij dit handige systeem eenvoudig verplaatsbaar. Ook schoonmaken is hierdoor extra gemakkelijk.

Verschillende modellen

Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je keuken biedt AEG verschillende soorten koelkasten. Zo heeft AEG koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties in verschillende groottes. Bovendien zijn de koelkasten verkrijgbaar in verschillende designs. De Amerikaanse koelkast van AEG is robuust, luxe en stoer en is een echte eyecatcher in je keuken.

Advies nodig?

Heb je vragen over de koelkasten van AEG? Wil je graag weten welke koelkast het beste bij jouw keuken past? Kom dan naar een van onze vestigingen, stel je vragen en bekijk hoe de koelkasten werken. De adviseurs van Brugman hebben veel ervaring met AEG en kunnen je alles vertellen over de koelingen.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken