Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

AEG inductiekookplaten

Met een inductiekookplaat van AEG zet je makkelijk en snel je favoriete gerechten op tafel. Wokken, grillen, bakken of braden: alle culinaire hoogstandjes die jij wil maken zijn mogelijk met een inductiekookplaat. Dankzij de functionele ingebouwde bedieningsknoppen zijn de inductiekookplaten van AEG zeer gemakkelijk in gebruik.

Energie besparen

Bij het koken op inductie gaat er weinig energie verloren. Tijdens het kookproces wordt de bodem van de pan verhit en niet de plaat waar de pannen op staan. Het verwarmen van de pannen is binnen enkele seconden gebeurd. Zodra de pan van de kookplaat wordt verwijderd, stopt het energieverbruik en begint de AEG inductiekookplaat met het afkoelingsproces. Dit gaat zeer snel, omdat er relatief weinig warmte in de AEG kookplaat zelf zit.

Gemak

Dankzij de vlakke ondergrond van een inductiekookplaat van AEG is schoonmaken zo gebeurd. Nadat de pannen van de kookplaten af zijn gehaald, zijn de platen al snel weer afgekoeld. Je haalt er een doekje over en de kookplaat is weer klaar voor een volgend gebruik.

Veiligheid

Een AEG kookplaat kenmerkt zich door een hoge mate van veiligheid. Met name de inductiekookplaten van AEG zijn zeer veilig. Omdat de kookplaat zelf niet warm wordt, verbrand je minder snel je handen. Je kinderen, huisdieren en jijzelf zullen hierdoor een hogere mate van veiligheid ervaren in de keuken. Dankzij koken op inductie wordt je keuken een stuk veiliger.

Advies nodig?

Kies jij voor energiebesparing, gemak en veiligheid tijdens het koken? Kies dan voor een inductiekookplaat van AEG. Heb je vragen over de inductiekookplaten van AEG? Of wiil je graag weten wat het beste bij jouw keuken past? Kom dan naar een van onze vestigingen en stel je vragen. De adviseurs van Brugman hebben veel ervaring met AEG en kunnen je alles vertellen over de inductiekookplaten. Naast inductiekookplaten biedt AEG ook keramische kookplaten en gaskookplaten.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken