Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lutrau-187

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Als je voor een hedendaagse landelijke stijl wilt gaan dan is dit absoluut een van de keukens om te overwegen. De donkere matgrijze fronten geven de ruimte bovendien een klassieke look die tijdloos is. En is het composieten aanrechtblad met handige spatrand je al opgevallen?

Landelijk & klassiek

  • Donkere matgrijze fronten
  • Siemens oven, koelkast en inductiekookplaat
  • Ingebouwde afzuigkap
  • Caesarstone granieten werkblad met spatrand
  • Open regaal in hoge kastenwand


Opbergen maar

Opbergruimte heb je in deze keuken beslist genoeg met alle kastruimte. In de open regaal in de hoge wandkast kan je bovendien je mooie servies of kookboeken voor iedereen in de kijker zetten. Daarnaast bevat de hoekkast een houten draaibodem voor een nog effectiever gebruik van de kastruimte.

Hard steen

Een granieten keukenblad combineert perfect in elke keukenstijl, zo ook in deze. Deze harde steensoort is redelijk krasbestendig, stootvast en slijtvast. Bang voor beschadigingen hoef je dus niet zo snel te zijn. De spatrand zorgt niet alleen voor een stijlvolle afwerking, maar is ook heel praktisch bij het schoonmaken, net als de tijdloze metrotegels.

Ruimte creëren

De keuken is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Denk aan een ingebouwde oven, koffiezetapparaat, koelkast en afzuigkap. Wel zo chique. Met een geborsteld zwarte kraan en spoelbak is deze stijlvolle keuken helemaal compleet.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken