Keuken GL-Chip 269

Wij beloven je: deze moderne en opvallende hoekkeuken haalt absoluut de keukenprins of –prinses in jou naar boven. Want met de AEG inductiekookplaat met twee grote flexzones en de innovatieve headroom afzuigkap is het fijn en lekker koken.

Modern & strak

 

Koken in zones

Het is een feestje om in deze keuken te staan met de fijne inductiekookplaat met twee grote flexzones. Hierdoor kun je meerdere pannen op een zone kwijt en kan je ze allemaal bedienen alsof het één pan is. Het handige hieraan is dat het dus niet zo heel veel uitmaakt waar je de pan precies zet, zolang dit maar binnen de zone is, en de pan overal evenredig wordt verwarmd.

Innovatief afzuigen

Het innovatieve afzuigsysteem dat erboven hangt zorgt ervoor dat je niks merkt van de kookdampen en bovendien nooit meer je hoofd tegen de afzuigkap stoot als je boven de pannen hangt. Het geeft daarnaast een moderne uitstraling aan de keuken.

Veel mogelijkheden

De matzwart gelakte keukendeuren zijn een chique verschijning. En dan verwacht je misschien dat ze aan de prijs zijn, maar deze deuren komen uit een mooie betaalbare serie. Betaalbare kwaliteit dat wil toch iedereen! Zeker als de hoekkast extra opbergmogelijkheden biedt. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere kleur front? Deze greeploze serie is in veel kleuren verkrijgbaar.

Prijs zoals opgesteld € 14.600
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten