Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL-Chip-269

Prijs zoals opgesteld
€ 13.900
Prijs zoals opgesteld € 13.900
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Het zwart in combinatie met antraciet en de luxe afwerkingen maken deze keuken helemaal. Van de greeploze kastjes tot de spoelbak, de hele afwerking van de keuken is heerlijk egaal zwart. Behalve het achterblad met marmerlook dan, dit geeft de ruimte net die speciale touch.

Modern & luxe

  • Greeploze kasten
  • Le Mans hoekkast
  • Werkblad en achterwand in marmerlook
  • AEG apparatuur (combimagnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en kookplaat)

Praktische hoekoplossing

Deze keuken is niet alleen bloedmooi, maar bevat allerlei praktische details zoals de Le Mans hoekkast. Wie bekend is met het Le Mans hoekkastensysteem wil nooit meer anders. De draaiende plateaus haal je eenvoudig tevoorschijn na het openen van de hoekkast. De opstaande rand zorgt ervoor dat er niks van de plateaus af valt bij het openen van de kast.

Automatische activatie

De AEG Hob2hood afzuigkap heeft een opvallend design waardoor deze naadloos opgaat in de ruimte. Je hoeft deze afzuigkap zelf niet eens aan te sturen door de connectie met de kookplaat, waardoor je optimaal kan focussen op het bereiden van de lekkerste gerechten. De draadloze verbinding past de afzuiging aan aan de manier van koken waardoor kookdampen vanzelf verdwijnen.

Handomdraai

Het kunststof werkblad met achterwand in een zwartstenen marmerlook is prachtig en enorm praktisch. Alles is in een handomdraai schoon en kan tegen een stootje. Het is niet voor niks dat we de kunststofbladen bij zo veel huishoudens terugzien. En in dit blad zit ook nog eens een handige mat zwarte mengkraan met uitschuifbaar gedeelte. Daardoor gaat het voorspoelen van de pannen met ongekend gemak.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken