GL-Chip-269

Warm en modern

  • Ultra mat gelakte greeploze fronten
  • Moderne headroom afzuigkap
  • Inductiekookplaat met 2 grote flexzones
  • Minimalistisch dun werkblad

De GL-Chip-269 keuken met ultramat gelakte greeploze fronten is een strak afgewerkte moderne keuken. Dankzij de prachtige, functionele headroom afzuigkap en inductiekookplaat met twee grote flexzones kun je uitgebreid koken.

Brugman keuken GL-Chip-269

Deze keuken is strak uitgevoerd dankzij de ultramat gelakte greeploze fronten. Alles in deze keuken is met prachtig zwarte materialen afgewerkt. Deze greeploze keuken komt uit de betaalbare 015 serie. Deze keuken is naast de prachtige afwerkingen ook zeer functioneel. De keuken is namelijk voorzien van een moderne headroom afzuigkap, een inductiekookplaat met twee grote flexzones.

Dankzij de prachtige Le Mans-onderhoekkast kun je gemakkelijk veel spullen opbergen. De unieke, karakteristieke achterwand is doorgetrokken over de hele hoogte van de wand tot aan de bovenkant van de keuken. Door de symmetrie in kasten en lades en het minimalistische, dunne werkblad is deze moderne keuken helemaal af.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de hoekkeuken GL-Chip-269 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 13.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten