Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak je keuken zomerklaar met deze zomerse tips

Nu het buiten langer licht is en de temperatuur stijgt, willen we niets liever dan die zomerse sfeer doorvoeren in ons huis. Het is tijd om je keuken eens lekker op te frissen. Zo ben jij klaar voor de zomeravonden die beginnen in de tuin in de zon en eindigen aan de keukenbar. Ga aan de slag met deze 6 tips.

Tip 1. Kies voor zomerse bloemen en verse kruiden

Niets dat een interieur zo kan opvrolijken dan een goed boeket bloemen. Kies bijvoorbeeld voor mooie, grote zonnebloemen of een wildboeket met zomerse bloemen en kleuren. Wil je je even in Italië wanen? Zet wat verse kruiden als rozemarijn, basilicum en tijm in een mooie pot en je keuken ruikt niet alleen lekker maar ziet er ook direct gezellig uit. 

Tip 2. Maak marineren makkelijk

De speciaal ontworpen Quva maken het mogelijk om binnen tien minuten te marineren. Deze speciale Marinade functie voltooid in korte tijd vijf maal een compleet vacuüm proces waardoor de marinade diep in het voedsel trekt. Je kunt dus prima om 16.00 nog bedenken dat je ‘s avonds de bbq aan wil steken voor een goed stukje gemarineerd vlees of vis.

Tip 3. Altijd je drankje op de juiste temperatuur

Een wijnklimaatkast zorgt voor het ideale klimaat voor goede wijnen. Wijnklimaatkasten zorgen voor de beste condities voor het bewaren van wijn. En niet alleen voor het bewaren. Het grote voordeel van een klimaatkast is dat de wijn meteen op de juiste temperatuur geschonken kan worden voor de ideale smaakbeleving van je favoriete wijn. Perfect voor de zomer toch?

Tip 4. Gebruik je blender eens voor iets anders

De blender heeft naast het maken van smoothies ook veel andere voordelen. Wat je al niet kan maken met een blender. Denk eens aan een zomerse salsa. Mix wat eetlepels tomatenpasta, verse tomaten, limoensap, koriander of basilicum, oregano, komijnpoeder, snufje chilipoeder, knoflook en een uitje. Heerlijke salsa voor bij je nacho’s of op toast.

Heb je al wel eens limonade gemaakt in je blender? Home made limonade is nog nooit zo makkelijk geweest. Blend ijskoud water met geschilde citroenen of limoenen, voeg een beetje honing toe en proeven maar!

Tip 5. Wat voelt er meer als vakantie dan stokbrood met kruidenboter?

Zelf een brood bakken blijft spannend maar is met de juiste oven en een goed recept toch stiekem best makkelijk. Als de geur van brood het huis vult en je kruidenboter op een verse baguette smeert, waan je je toch even op een Frans terras?

Tip 6. Zorg voor verkoeling

En tot slot kun je natuurlijk op warme zomerdagen wel een beetje verkoeling gebruiken. Zorg voor een lekker, fris en verkoelend drankje in de koelkast. Vul bijvoorbeeld een karaf met water en voeg hier limoen, citroen, munt en/of komkommer aan toe. Vergeet daarnaast het vriesvak in de koelkast niet vol te leggen met je favoriete ijsjes!

Meer informatie en inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe keuken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken