Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Cube

Prijs zoals opgesteld
€ 8.588
Prijs zoals opgesteld € 8.588

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De interieurliefhebbers die niet kunnen kiezen tussen al die geweldige mooie tegelsoorten kunnen hun hart ophalen bij deze badkamer. Door de combinatie van hippe metrotegels gelegd in een visgraatmotief, luxe marmeren muurtegels en sfeervolle grijze vloertegels springt deze badkamer eruit.

Modern & chique

  • Glazen douchecabine met handdoekenrek aan deur
  • Combinatie van verschillende tegels
  • Design radiator
  • Spiegel met ledverlichting
  • Hangende badkamermeubels


Droomcombinatie

De combinatie van verschillende tegeltrends vormt de eye catcher van deze badkamer. Hoewel de tegels helemaal de trends van nu combineren, zijn deze al langere periode tijdloos gebleken en dus een hele goede keuze. Door de uitbouw van het toilet in marmerlook te gieten, springt deze extra naar voren.

Gouden details

Een ander opvallend item is het badkamermeubel uitgevoerd in hoogglanslak. De dubbele Ben kranen zijn uitgevoerd in geborsteld messing net als alle andere accessoires en de douchekranen trouwens. Zo worden de koninklijke gouden details doorgevoerd in de hele badkamer voor een chique geheel.

Zichtbaar

Degene die ooit klaagt dat er te weinig licht in de badkamer is, kan zijn geluk nu niet op. De hele spiegel is omrand met heldere ledverlichting die bij wijze van spreken elke porie zichtbaar maakt.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken