Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Novy kookplaten: grenzeloos kookplezier

Novy biedt een ruime keuze aan inductiekookplaten met een strak design die vrijwel in elk keukeninterieur passen. Dankzij de drie verschillende soorten kookplaten, kun je kiezen welke plaat het beste bij jouw manier van koken past. Wil jij genieten van grenzeloos kookplezier? Kies dan een Novy kookplaat en profiteer van de vele voordelen.

Welke kookplaat past in jouw keuken?

Of je nu een fanatieke chef bent, of een bescheiden kok: Novy heeft voor elk wat wils. Met de Inductie Comfort heb je een mooie basiscollectie waarmee je heerlijke gerechten kunt bereiden. Voor een ietwat verfijnder kookresultaat kun je de Inductie Power kiezen. Deze kookplaat heeft net wat meer vermogen dankzij de Power- en Superpowerfunctie, waardoor je op snelle wijze vlees kunt dichtschroeien of vis bakken. Als je voor de Inductie Pro gaat, geniet je van een groot kookoppervlak waarop je veel pannen kwijt kunt. Ideaal als je voor het hele gezin kookt. Kun je niet kiezen uit de soort kookplaat? Daarvoor heeft Novy ook een oplossing: de Inductie domino. Hiermee kun je je kookdomein zelf inrichten. Je kunt bijvoorbeeld een inductiewok met een afzuigunit combineren. Alle varianten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, waardoor de Novy kookplaat in iedere keuken past.

 

De voordelen van Novy kookplaten

Naast het brede assortiment, profiteer je bij Novy kookplaten ook van:

  • Stijlvol design: De kookplaten van Novy komen in een strak design dankzij de uitvoering in opaakglas. Een ontwerp dat bij iedere keukenstijl past.
  • Vooruitstrevende inductietechnologie: Dankzij de inductietechnologie waarbij de kookplaat zelf niet verwarmd wordt, maar enkel de onderkant van de pan, kun je op een veilige manier je maaltijd bereiden.

Wil je meer weten? Kom langs in onze showrooms

Ben je van plan een Novy kookplaat aan te schaffen, maar weet je nog niet zeker welke kookplaat bij jou past? Kom dan langs in een van onze showrooms, waar onze adviseurs je graag helpen. Brugman heeft showrooms in het hele land, dus ook bij jou in de buurt.

Magazine aanvragen
Afspraak maken