Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Novy: hoogwaardige techniek en comfort

Het keukenmerk Novy staat al decennialang bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande afzuigkappen. Tegenwoordig heeft het merk zich nog verder ontwikkeld en biedt Novy ook domino’s en inductiekookplaten. Nu de keuken steeds meer als leefruimte wordt gebruikt, wordt het belangrijker dat etensgeuren niet lang blijven hangen en dat apparaten gemakkelijk te bedienen zijn. De apparaten van Novy zorgen daarvoor. Brugman vertelt je meer over dit innovatieve keukenmerk.

 

Afzuigkappen van Novy

Novy begon in 1965 met het ontwikkelen van afzuigkappen. De randafzuiging die Novy uitvond en het innovatieve geluiddempingssysteem zorgden ervoor dat Novy een toonaangevend merk werd op het gebied van keukenventilatie. De afzuigkappen staan bekend als stil en efficiënt. Nog steeds steekt het bedrijf veel tijd in innovatie waardoor er andere vormen van keukenventilatie worden ontworpen zoals werkbladafzuiging en Fusion, een stijlvolle in glas afgewerkte afzuigkap die volledig onzichtbaar te integreren is in een bovenkast met een minimale kastdiepte van slechts 32 cm.

Kwaliteit en een doordacht design

Novy combineert een doordacht design met comfort. Zo ontwikkelt het merk keukenventilatie die steeds stiller en slimmer is. Bovendien produceert Novy in de eigen fabriek in Kuurne en gebruiken ze de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken. Doordat ze tegenwoordig ook inductiekookplaten en domino’s produceren leidt dit tot nieuwe innovatieve afzuigmethodes. Met de InTouchtechnologie wordt de afzuigkap bijvoorbeeld in verbinding gesteld met de inductiekookplaat die Novy ook biedt. Vanaf de kookplaat bedien je gemakkelijk de afzuigkap. En de Up_Side werkbladafzuigkap kun je perfect combineren met de dominocollectie van Novy.

Kom naar de showroom

Wil je meer weten over het merk Novy of wilt u de apparaten met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms! Hier kunt u meteen zien hoe de afzuigkappen in onze voorbeeldkeukens zijn geplaatst en hoe ze werken. Onze deskundige adviseurs staan bovendien voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken