Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

AEG vaatwasser

De vaatwasser is een van de weinige elektrische apparaten die uitgevonden is door een vrouw. Dit in 1886 uitgevonden apparaat is tegenwoordig een onmisbaar apparaat geworden in de keuken. De afwasmachine blijft zich ontwikkelen.

De energiezuinige, krachtige vaatwassers van AEG zijn onmisbaar en maken je leven eenvoudiger, opgeruimder en netter. Je borden en kopjes komen weer stralend uit de vaatwasser. In het vaatwasser assortiment van AEG vind je inbouwvaatwassers, vrijstaande vaatwassers en uiteraard de bijbehorende accessoires.

Maximaal comfort

Het nieuwste ComfortLift systeem van AEG werkt met een scharniermechanisme, waarmee je met één beweging de onderste lade naar boven tilt. Je hoeft dus niet meer te bukken om de vaat in en op te ruimen. De vaatwassers zijn ook voorzien van technologische snufjes, zoals de gepatenteerde TimeBeam-technologie, die door middel van een laserstraal de resterende looptijd op de vloer projecteert.

Volledig integreerbare vaatwassers

Bang dat de vaatwasser niet bij je keukenstijl past? Dat is nergens voor nodig. Volledig integreerbare vaatwassers zijn voorzien van een front naar keuze en zien er daardoor uit als ieder ander keukenkastje. Doordat het bedieningspaneel aan de binnenzijde van de vaatwasser zit, zie je deze pas zodra je de AEG afwasmachine opent. Van buitenaf is deze vaatwasser dan ook nagenoeg onzichtbaar.

Integreerbare vaatwassers

De AEG integreerbare vaatwassers kunnen net als de volledig integreerbare vaatwassers worden ingebouwd in je keuken. Het enige verschil met de volledig integreerbare vaatwassers is dat het bedieningspaneel aan de voorzijde zit en daardoor wel zichtbaar is.

Vrijstaande vaatwassers

Een vaatwasser die niet gebonden is aan een specifieke plaats kan ook los geplaatst worden in de keuken. De bovenzijde van een vrijstaande vaatwasser kan dienen als werkblad. AEG biedt diverse vrijstaande vaatwassers aan. Er zijn witte en roestvrijstalen AEG vaatwassers met vier tot zeven programma’s.

Wil je in één keer een grote hoeveelheid afwas schoon hebben, kies dan voor de AEG vaatwasser favorit. Deze vaatwasser wast grote hoeveelheden afwas in één keer schoon.

Meer weten?

Heb je vragen over AEG vaatwassers? De adviseurs van Brugman hebben veel ervaring met AEG en kunnen je alles vertellen over de afwasmachines. Wil je graag advies? Kom dan langs in een van onzevestigingen en stel je vragen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken