Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Watson-48N

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb jij genoeg ruimte om te gaan voor een ruim kookeiland? Dan is dit model met deels zwarte en deels glazen kastdeurtjes een super aantrekkelijke optie. Extra voordeel is de enorme hoeveelheid opbergruimte die het biedt en dat wil je om al je mooie servies, glaswerk en pannen in kwijt te kunnen.

Modern & luxe

  • Veel opbergruimte in de hoge kasten én onder het kookeiland
  • Donker graniet werkblad
  • Met AEG kookplaat, oven, combimagnetron en vaatwasser
  • Apparatuur weggewerkt in de zijkant van de kastenwand
  • LED verlichting in de glaskasten


Ideale leefkeuken

Dit model past perfect in jouw ideale leefkeuken. Je kunt met gemak met meerdere personen om het kookeiland staan om samen te koken of al kokend met een drankje erbij de dag te bespreken. De glaskasten zijn een absolute eyecatcher! Zeker met de ingebouwde LED verlichting die je prachtige glazen of servies mooi verlicht.

Prachtig en praktisch

Het granieten keukenblad in een gepolijste zwarte Cosmic kleur oogt niet alleen prachtig, maar is ook super praktisch. Dit materiaal is redelijk krasbestendig, stoot- en slijtvast. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel beschadigt. Het is een natuurproduct waardoor elk blad zijn eigen design heeft en dus uniek is.

Aangename verrassing

Heb jij je apparatuur ook liever niet in het zicht? Daar hebben we aan gedacht, want de oven en combimagnetron zitten om de hoek van de hoge kastenwand. Lekker economisch!

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken