Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Tormes-3112

Prijs zoals opgesteld
€ 15.500
Prijs zoals opgesteld € 15.500

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een praktische keuken om heerlijk in bezig te zijn, daar leent dit model zich perfect voor. Opbergruimte heb je nooit genoeg, maar door de vele kastruimte kom je een heel eind. Dankzij de nieuwste technieken wordt het koken niet alleen een stuk leuker, maar ook veel gemakkelijker.

Modern & luxe

  • Veel opbergruimte
  • Greeploze bovenkastjes
  • Whirlpool combimagnetron, vaatwasser en koelkast
  • Kunststof werkblad en achterwand
  • Whirlpool inductiefornuis met geïntegreerde afzuigkap


Kookfuncties

Kookliefhebber kunnen hun lol op in deze keuken met Whirlpool inductiefornuis. Het fornuis heeft onder andere vooraf ingestelde warmteniveaus voor koken, smelten, sudderen en warmhouden. Met de technologie van deze kookplaat is het bovendien mogelijk om twee afzonderlijke kookzones te combineren tot één grote hittebron. Ideaal voor grote pannen en etentjes voor meerdere personen. De afzuigkap is volledig geïntegreerd en bevat een kantelbare klep in wit glas voor maximale opvang van kookdampen.

Flexibel

Opbergruimte is iets wat deze keuken biedt in veelvoud door zowel de kasten en lades aan de onderzijde als de bovenkasten waarvan de hoekkast bijzonder veel ruimte heeft. De hoge kasten bevatten bovendien handige schapjes. Ideaal voor kruiden en allerlei andere producten. Voor een speels effect mist een van de bovenkasten een deur, zodat dit de ideale plek vormt voor het uitstallen van mooie kookboeken of andere accessoires.

Praktisch

Een kunststof aanrechtblad is onwijs onderhoudsvriendelijk. Geen wonder dat we het terugzien in zo veel huishoudens. Het is gemakkelijk schoon te maken en vraagt weinig onderhoud. Een ander voordeel is dat het in vele vormen en kleuren verkrijgbaar is zoals deze unieke stenenlook.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken