Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keuken Mogano

Een moderne en stijlvolle woning, daar hoort een keuken bij die dit alleen maar verder doorvoert. Een chique mat grijze keuken, unieke glaskasten met verlichting en een kunststof keukenblad in terrazzogrijs met een speelse steenstructuur. Een heerlijke keuken om je culinair in uit te leven.

Modern & strak

 

Glaskasten

De glaskasten zijn een absolute eyecatcher van deze keuken en beschikken niet alleen over ledverlichting aan de onderzijde om het werkblad van voldoende verlichting te voorzien, maar ook in de kastjes zelf hangen dubbele spotjes die ervoor zorgen dat jij een goed overzicht hebt over de inhoud van de kastjes.

Optimaal stomen

De keuken staat stijf van het gemak en kent veel opbergruimte in de vorm van kasten, lades met soft close en een handige smalle apothekerskast voor al je flesjes en potjes met kruiden. Nog iets wat je heel veel gemak gaat bieden is de Bauknecht stoomoven. Al jaren is dit een trend in de keuken en dat is natuurlijk niet voor niets, want daarmee zet je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. De oven kan allerlei gangen bereiden terwijl jij daar verder geen omkijken meer naar hebt. Ideaal als je gasten hebt of voor het eten nog even iets anders wilt doen.

Prijs zoals opgesteld € 12.700

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken