Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Mirall-8060-F

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Over een unieke keuken gesproken! Dit T-model geeft je mega veel opberggemak, maar ook extra kookplezier doordat je de werkbladen van meerdere kanten kunt bereiken. De houten look maakt deze stijlvolle keuken tot de ware. Wat zeg je? Meteen inpakken en meenemen?

Sfeervol & luxe

  • Veel opbergruimte in de kasten én laden
  • Composiet werkblad en achterwand met marmerlook
  • AEG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging
  • Koperkleurige spoelbak en kraan
  • Handig nisje


Contrast

De Alba eiken fronten (https://www.brugman.nl/keukens/keukenstijl/houten-keukens/) geven deze keuken een warme sfeer, maar als we het over de echte eyecatcher hebben dan is dat het composiet werkblad in de uitvoering Calacatta Milano. Het materiaal heeft een lichte marmerlook en dat zorgt voor een perfect contrast in de ruimte. Het materiaal is daarnaast erg praktisch doordat het goed bestand is tegen krassen en slijten, waardoor het jarenlang als nieuw blijft.

Alle gemakken

In deze keuken ben je van alle gemakken voorzien met een dubbele multifunctionele oven in een van de hoge kasten, waarvan een ook nog een magnetronfunctie heeft. Om de stijl compleet te maken zijn deze stijlvol in het zwart uitgevoerd. Daarnaast kan je ook nog genieten van de vaatwasser, koel-vriescombinatie en natuurlijk de fijne AEG inductiekookplaat. Deze is uitgevoerd met geïntegreerde afzuiging en recirculatie.

Ideale plek

Aan alle details is gedacht; van de koperkleurige spoelbak en kraan tot de luxe zwarte afwerking van de greepjes en bovenkasten. En al deze kasten en laden geven je bovendien lekker veel opbergruimte, net als het in vieren verdeelde nisje aan de kopse kant. De ideale plek om je mooie servies of accessoires te showen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken