Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL Toute 128

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Het is heerlijk wakker worden aan de bar van deze stoere keuken onder het genot van een kopje koffie. Wanneer je na een drukke dag vervolgens weer thuiskomt, tover je de lekkerste gerechten uit de pan op de fijne BORA kookplaat met kookveldinductie en ingebouwde afzuiging. De ideale keuken dus.

Stijlvol & stoer

  • Kookeiland met bar
  • Nis met koffiezetapparaat
  • BORA kookplaat met ingebouwde afzuiging
  • Combinatie zwarte greeplijst en staaldonker en wildeiken keukenblad
  • Veel opbergruimte


Pure perfectie

Dat is de BORA kookplaat S Pure absoluut met al zijn functies. Bedienbaar met touch control en zeer grote oppervlakte inductiezones waardoor je gerechten gelijkmatig worden verwarmd. En met ingebouwde afzuiging die uiterst stil is, geen brommende afzuigkap meer dus, of nog beter: helemaal geen afzuigkap. Helemaal ideaal is het zitgedeelte aan de andere zijde van het kookeiland. Het voordeel van een bar is dat je nog meer gezelligheid naar je keuken toe haalt en dat maakt de keuken tot de plaats waar het allemaal gebeurt.

Stoere uitstraling

De stoere uitstraling van het staaldonker combineert perfect met het wildeiken in het koffienisje dat plek biedt aan het vrijstaande Jura koffieapparaat. Wist je trouwens dat dit de Rolls Royce is onder de koffiemachines? Ideaal voor de koffieliefhebbers.

Ruimte

Het kookeiland met zwarte greeplijsten is niet alleen fijn om op te koken, maar biedt ook lekker veel ruimte om allerlei gerechten op klaar te maken. De hoeveelheid opbergruimte is ook iets waar je alleen maar enorm blij van kan worden dankzij de hoge kasten met ingebouwde oven en combimagnetron.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken