Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL Harris 96P

Prijs zoals opgesteld
€ 24.700
Prijs zoals opgesteld € 24.700

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een keuken die je alle ruimte biedt die je nodig hebt, wie wil dat nou niet? En dat niet alleen, want deze keuken is van allerlei leuke details voorzien zoals een composieten werkblad gecombineerd met een plantenbak, open kastjes, ingebouwde oven en koffiezetapparaat en als kers op de taart een aparte vriezer.

Design & luxe

  • Composieten Ceasarstone werkblad in combinatie met plantenbak
  • Le Mans kast
  • Koperen AQUAhot kokendwaterkraan
  • Unieke wandtegels met wandplank
  • Siemens apparatuur (oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en kookplaat)


Nog fijner koken

Koken is een feestje in deze keuken door het uitzicht op de eet- of woonkamer en de fijne inductiekookplaat met afzuiging van Siemens. Ten eerste is de afzuiging volledig in de kookplaat geïntegreerd wat ervoor zorgt dat er nog minder kookgeuren kunnen ontsnappen. Daarnaast heeft de plaat veel verschillende technologische snufjes waardoor je probleemloos twee zones kunt combineren voor grote pannen, het vermogen kan verhogen en vooraf ingestelde kookzones kunt gebruiken.

Geïntegreerd

Hoe fijn is het om al je apparaten gewoon ingebouwd te hebben? Een vaatwasser, oven met magnetronfunctie, koelkast, diepvries en als kers op de taart een koffiezetapparaat. Dit bespaart veel ruimte op het composieten Ceasarstone werkblad en zorgt er bovendien voor dat alles veel makkelijker schoonmaakt.

Ideale hoekoplossing

Wie bekend is met het Le Mans hoekkastensysteem wil nooit meer anders. De draaiende plateaus die je tevoorschijn tovert na het openen van de hoekkast bieden veel extra opbergruimte. De opstaande rand zorgt er bovendien voor dat er niks van de plateaus af valt bij het openen van je kast.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken