Create

Compact en modern

  • Industrieel
  • Hoogglans wit icm betonlook
  • Bargedeelte

De Create keuken van Brugman is dankzij haar strakke square design en compacte eilandopstelling een mooie aanvulling op jouw industrieel ingerichte woning. De hoogglans witte kleur in combinatie met de betonlook zorgt voor een strak geheel.

Brugman keuken Create

De Create keuken van Brugman is ideaal als je op zoek bent naar een moderne, industriële keuken. Dankzij de compacte eilandopstelling creëer je een ruimtelijke omgeving in je keuken. De hoogglans witte kleur in combinatie met de betonlook zorgt voor een industrieel, strak geheel. Dankzij het handige zitgedeelte kun je zowel eten als werken aan dit kookeiland. Het strakke square design zorgt voor een prachtige afwerking van deze keuken.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de keuken Create iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Prijs zoals opgesteld € 8.995
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten