Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Create

Prijs zoals opgesteld
€ 9.230
Prijs zoals opgesteld € 9.230
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Voor degene met een compacte ruimte die dacht dat een kookeiland onmogelijk was: maak kennis met jouw perfecte nieuwe keuken. De stoere keuken met betonlook heeft daarnaast ook nog eens een bar, waardoor deze ruimte absoluut jouw favoriete verblijf wordt.

Modern & industrieel

 

De ware

Op zoek naar een compacte keuken mét kookeiland? Dan zou dit zo maar eens de ware kunnen zijn. Een keuken om in te leven en gezellig samen te zijn. Terwijl de een kookt kan de ander plaatsnemen aan de bar voor alvast een gezellig drankje of om de belevenissen van de afgelopen dag te bespreken.

Complete betonlook

Uniek aan dit kookeiland is de betonlook die niet alleen is toegepast op het keukenblad, maar op het gehele eiland. Dit geeft een stoere en industriële uitstraling en is daarnaast super praktisch. De betonlook is namelijk van kunststof en dat betekent heel makkelijk schoon te maken. Vochtig doekje erover en klaar.

Strak geheel

De achterkasten in hoogglans wit geven de industriële look een strak geheel. Fijne aan deze keukenkasten is dat ze veel ruimte bieden voor al je kookgerei en doordat alle deurtjes dezelfde kant op wijzen, heb je al je spullen binnen handbereik. Geen geren door die keuken meer. Even omdraaien, een stap naar links of rechts en voilà, je hebt alles wat je bij het kokerellen nodig hebt.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken