Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Ga voor retro met Smeg

Gepubliceerd op 1-01-1970

Smeg keukenapparatuur heeft een opvallend design, de keukenapparatuur heeft namelijk de uitstraling van de jaren ‘50. Direct als je de keuken binnenkomt trekken deze apparaten door de ronde vormen en levendige kleuren je aandacht. Hierdoor krijgt je keuken een echte retro stijl. Wil jij ook deze mooie keukenapparaten hebben? Wij vertellen je graag meer over de keukenapparatuur van Smeg in retrostijl.

Creëer een jaren ‘50 stijl

De typische kenmerken van de keukenapparatuur van Smeg in retro trend zijn de kleur, het design en het bijzondere ontwerp. De apparaten zijn ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalup en Raffaella Mangiarotti en zijn daardoor echte eyecatchers. De keukenapparaten beïnvloeden de keuken waarin ze staan door hun kleurexplosie en zijn symbolische objecten, want ze nemen je mee terug naar de jaren ‘50.

Kleur, design en ontwerp

Bij Smeg keukenapparatuur in de retro trend kun je denken aan opvallende kleuren zoals rood of lichtblauw. Vind je een kleurexplosie toch iets te heftig? Kies dan voor een meer neutrale kleur zoals zwart of metaal. Door de vorm maakt het niet uit welke kleur je kiest: de stijl van retro komt namelijk vooral naar voren door de vorm. 

Zoek een keukenmerk dat aansluit bij jouw wensen

Smeg is een keukenapparatuurmerk waar je naast het bijzondere ontwerp ook de hoogste prestaties van mag verwachten. Dit merk wordt aangeboden in ons assortiment naast vele andere merken keukenapparatuur. Zo kun je altijd de keukenapparatuur vinden die past bij jouw wensen!

Combineer retro met de keukentrends van 2017

Keukentrends van 2017 zoals een kookplaat met gaspitten of de natuur in huis halen, passen heel goed bij de retro trend van Smeg keukenapparaten. In het blog over keukentrends van 2017 lees je over deze trends, zodat jij je keukenapparatuur van Smeg mooi kunt combineren met de keukentrends van 2017. 

Vraag ons magazine aan

Haal de jaren 50’ terug in huis met de retro trend van de keukenapparatuur van Smeg. Hierbij heb je veel keus en verschillende mogelijkheden. Meer inspiratie nodig? Vraag dan hier het Brugman inspiratie magazine aan 

Magazine aanvragen
Afspraak maken