Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Ontdek de nieuwe collectie badkamers bij Brugman

Gepubliceerd op 2-07-2018

De nieuwe badkamercollectie van Brugman is weer uit! Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer of ben je nieuwsgierig naar het aanbod van Brugman? We laten je graag kennis maken met deze fonkelnieuwe badkamercollectie. Lees hieronder meer over de badkamers Brandoni, Mandana, Casoli, New Andria en Rodiano.  

Brandoni

In de Brandoni badkamer worden strakke elementen gecombineerd met een warme uitstraling. Deze moderne badkamer is greeploos, heeft een hoogglans gelakt wit badkamermeubel en is voorzien van tegels met een ruwe betonlook. Deze tegels hebben een warme zandkleur, waardoor de badkamer direct sfeervol en knus oogt. De radiator in gestructureerd antraciet gaat uitstekend samen met de warme uitstraling van de tegels. In de douche is een nis ingebouwd, waar jij al je badkamerspulletjes fijn kan opbergen. Ook de badkamerspiegel biedt ultiem gebruikersgemak dankzij de ingewerkte verlichting. 

Mandana

In deze ultramoderne badkamer draait alles om contrast. De zwarte kleur in onder andere de kranen, douche, vloertegels, afdekplaat van de wc, badmeubel en zelfs de spots in het plafond vormt een complete eenheid in de Mandana badkamer. Deze zwarte elementen worden aangevuld door schitterende witte marmerlook tegels, alsook het mat witte bad en wastafelblad. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en een comfortabel ‘back to wall’ bad met ingebouwde nis voor speelse opbergmogelijkheden. 

Casoli

De Casoli badkamer kenmerkt zich door een warm en modern uiterlijk. Het greeploze badmeubel met spiegelkast, de glazen inloopdouche, de moderne hangradiator en de grote vloer- en wandtegels zorgen voor de strakke look in deze badkamer. De warme kleur van deze tegels creëren juist een huiselijke sfeer. De badkamer kent veel opbergmogelijkheden dankzij de ingebouwde nis met glazen legplanken en de twee brede lades in het badmeubel. Daarnaast is deze badkamer voorzien van een douche wc voor perfecte hygiëne van het onderlichaam. De Casoli badkamer heeft dus een niet alleen een fantastisch design, maar is ook van alle gemakken voorzien. 

New Andria

Deze badkamer creëert een gevoel van overzicht dankzij de ruime inloopdouche met spiegelgedeelte en een verschuifbaar gedeelte van glas. Het functionele badkamermeubel met donkerbruine houtlook springt direct in het oog en vormt een mooi contrast met de zandkleurige vloer- en wandtegels. De keramische wastafel en de luxe spiegelkast met twee ingebouwde lichtelementen maken het meubel helemaal af. Ook is de New Andria badkamer voorzien van een strak wandcloset met softclose deksel, wat het geheel compleet maakt. 

Rodiano

De Rodiano badkamer kenmerkt zich door een moderne en natuurlijke uitstraling. De tegels hebben een natuursteenlook en gaan daardoor perfect samen met de donkere houtlook van het brede badmeubel. Die donkere kleur komt eveneens terug in de moderne hangradiator, wat het geheel in balans brengt. Boven het badmeubel hangt een fraaie spiegel met volledig geïntegreerde lichtlijst. De glazen inloopdouche en het strak vormgegeven bad bewaren de moderne look in de Rodiano badkamer. 

 

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar een van deze badkamers uit onze nieuwe collectie? Kom dan naar onze showroom en bewonder de Brandoni, Mandana, Casoli, New Adriana of Rodiano met eigen ogen! Onze deskundige adviseurs staan hier bovendien voor je klaar met een passend en gedegen advies. 

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken