Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

New Andria

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Op zoek naar de ideale badkamer? Zie dan vooral dit model niet over het hoofd. De zachte en natuurlijke kleuren gecombineerd met alle praktische handigheidjes én niet te vergeten het absolute comfort wat de badkamer biedt door onder meer de regendouche met infrarood Sunshower, maken deze badkamer met recht populair.

Luxe & comfort

  • Ruime inloopdouche met regendouchekop
  • Zitje in de douche met Sunshower infraroodlampen voor de rug en onderbenen
  • Glazen spiegelwand
  • Hangend badkamermeubel met dubbele wasbak
  • Strak closet met soft close deksel

 

Sunshower

De douche is een beleving op zich in deze moderne badkamer en puur verwennerij als je voor echte ontspanning gaat. De inloopdouche is niet alleen ruim, maar heeft aan de rechterzijde ook een zitje met infraroodlampen ter hoogte van je rug en onderbenen. Een douche om niet alleen in te douchen dus, maar ook heerlijk ontspannen in te zitten om de spieren door te warmen. En als je dan toch de kraan aanzet, dan word je ongetwijfeld heel blij van de heerlijke regendouche.

Geen illusie

Valt het ruimtelijke karakter van deze badkamer je ook op? Nee het is echt geen illusie wat je ziet, maar dat lijkt wel zo door de glazen spiegelwand van de douchecabine. Eindelijk een spiegel die groot genoeg is om je hele outfit te kunnen beoordelen. En het is niet de enige spiegel in de ruimte, want uiteraard hangt er ook nog een boven de wastafel. Voorzien van ledverlichting én opbergruimte.

Nog meer opbergen

Sowieso tref je genoeg opbergruimte in deze badkamer als je daarnaast de vier grote lades van het hangende badkamermeubel opentrekt. Maar ook het nisje of zeg maar gerust de nis biedt genoeg plek voor handdoeken of sfeervolle accessoires. De dubbele wasbak is uitgerust met een praktische mengkraan, om letterlijk in een handomdraai te genieten van jouw gewenste watertemperatuur.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken