Brugman New Andria badkamer

Overzichtelijk, ruim, functioneel

  • Strakke, overzichtelijke badkamer
  • Ruime inloopdouche met spiegelgedeelte
  • Inclusief fraai badkamermeubel


De New Andria is een moderne badkamer door de licht gekleurde tegels en strakke inrichting. De ruime inloopdouche met de verschuifbare glazen wand maakt de ruimte overzichtelijk. Bovendien heeft deze douche een spiegelwand als opvallend detail. Een bijzonder praktische oplossing waardoor de grijze badkamer ook nog eens ruimtelijk wordt. Naast de ruime inloopdouche is deze badkamer van meer gemakken voorzien zoals een ruim badkamermeubel, een spiegelkast boven de wastafel met twee lichtelementen en een strak wandcloset met softclose deksel.

Ruime opbergmogelijkheden

De New Andria badkamer is voorzien van ruime opbergmogelijkheden. Het badkamermeubel met de dubbele, keramische wastafel heeft twee royale lades waar je gemakkelijk al je badkamerbenodigdheden in opbergt. Bovendien biedt de spiegelkast eveneens opbergruimte voor de kleinere toiletspullen.

Bekijk de New Andria badkamer

Wil jij zelf deze riante badkamer bekijken? Kom langs in onze showroom om deze mooie badkamer te zien en ervaren.

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

'Is deze badkamer helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale badkamer!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten