Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman badkamer Rosa
  • Brugman badkamer Rosa
  • Brugman badkamer Rosa
  • Brugman badkamer Rosa
Badkamer

Rosa

Prijs zoals opgesteld
€ 6.135
Prijs zoals opgesteld € 6.135

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb je geen grote badkamer, maar wil je toch graag een bad en een douche? Dan is badkamer Rosa een perfect voorbeeld hiervan. Een compacte badkamer in een moderne en frisse stijl door de combinatie van tegels en kleuren.

Modern & compact

  • Douchebad met regendouche
  • Hangend toilet met handig nisje
  • Sfeervolle tegel combinatie
  • Zwevend badkamermeubel in lichtgrijs
  • Grote ronde spiegel


Douche en bad in één

Heb je eigenlijk geen plek voor een ligbad in je badkamer, maar kan je hem toch niet missen? Dan is een douchebad de ideale oplossing. Door de ergonomische uitvoering lever je bovendien niet in op comfort. Zeker niet als je bekijkt wat voor een heerlijke regendouche je krijgt.

Fijne combinaties

De eyecatchers van deze badkamer zijn absoluut de driehoekige roze tegeltjes tegen de wand. Ze vormen een perfect contrast met de gladde witte wandtegels en de zachte grijze vloertegels waar het bad ook mee bekleed is. Het moderne lichtgrijze badkamermeubel met grote ronde spiegel past perfect in deze badkamer.

Luxe keuzes

En het praktische aan deze compacte badkamer is dat er ook nog een toilet in zit. In het nisje boven het toilet kun je de toiletrollen kwijt of je gebruikt dit om stijlvolle accessoires neer te zetten.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken