Lango 955

Luxe en modern

  • Design-regaal
  • Design afzuigkap met recirculatie
  • Composieten blad met marmerlook
  • Ingebouwde stopcontacten aan de zijkant van het kookeiland


De Lango 955 keuken van Brugman is compact en stijlvol. De keuken is voorzien van wandkasten met dubbele liftdeur en ingebouwde stopcontacten aan de zijkant van het kookeiland, waardoor deze keuken een hoog gebruiksgemak heeft.

Brugman keuken Lango 955

Deze Lango 955 keuken is compact en stijlvol. Dankzij de verlengde fronten aan de achterzijde van het kookeiland is het werkblad ruim te gebruiken, wat handig is als je uitgebreide gerechten maakt. Het werkblad is composiet met marmerlook en loopt door tegen de achterwand, waardoor het een stijlvol geheel is. Deze keuken is compact ingedeeld en het is dan ook niet gek dat deze opstelling vaak gebruikt wordt.

De wandkasten met dubbele liftdeuren zorgen voor een prettig gebruiksgemak. Om mooie accessoires of handige kruidenpotjes op te bergen is er een design-regaal ingebouwd. Ook de afzuigkap heeft een strak design en heeft een recirculatie-functie. Aan de zijkant van het kookeiland zijn ingebouwde stopcontacten verwerkt, zodat je het keukenapparatuur voor gebruik niet hoeft te verplaatsen.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de design keuken Lango 955 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten