Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lango 955

Prijs zoals opgesteld
€ 17.950
Prijs zoals opgesteld € 17.950
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een klassieke en stijlvolle keuken met zwarte houtlook kasten en Siemens apparatuur, dat wil toch iedereen? In dit compacte, maar toch ruime model is het koken een feestje op het royale kookeiland. Kastruimte heb je ook absoluut genoeg, waardoor die pannencollectie of dat mooie servies eindelijk niet meer op zolder hoeft te staan.

Klassiek & modern

  • Kookeiland met keukendeuren tot aan de grond
  • Siemens inductiekookplaat met moderne eiland afzuigkap
  • Bovenkasten met dubbele liftkleppen
  • Composiet aanrechtblad met marmerlook
  • Stopcontacten aan zijkant kookeiland

 

Luxe uitstraling

De zwarte houtlook kasten geven deze keuken een hele luxe uitstraling en bieden veel voordelen ten opzichte van echt hout. Zo is het kunststof niet vatbaar voor bijvoorbeeld vocht en gaat daardoor veel langer mee zonder al te veel onderhoud. De kastdeuren van het kookeiland lopen helemaal door tot aan de grond, maar wanneer je de deur opentrekt zit er wel degelijk een mooie plint. Nog iets speciaals zijn de kasten boven de wasbak. Deze hebben dubbele liftkleppen, wat zorgt voor veel gebruikersgemak.

Frisse uitstraling

De ledverlichting onder de bovenkasten zorgt voor voldoende licht op je werkblad en de wasbak. Het voorbereiden van een gerecht, groentes snijden of borden opmaken dat doe je dus nooit meer in het donker. Sowieso geeft het composieten keukenblad met marmerlook een lichte en frisse uitstraling aan het werkoppervlak en dat maakt het koken net weer een stukje gemakkelijker.

Modern tintje

Wat het nog makkelijker maakt is de Siemens inductiekookplaat. Deze is niet alleen fijn om op te koken, maar is binnen een handomdraai schoon. Wel zo prettig als je net uren in de keuken hebt gestaan en geen zin hebt om even lang te moeten poetsen tot alles weer schoon is. De hangende afzuigkap geeft de klassieke keuken gelijk een modern tintje.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken