Lango 730-F

Landelijk en sfeervol

  • Side-by-side koelkast met drankenbar
  • Bertazzoni fornuis met inductiekookplaat
  • Kunststof blad met natuursteen look


De Lango 730 keuken van Brugman heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het houten materiaal. Door de handige toevoegingen, zoals de side-by-side koelkast met ingebouwde drankenbar en het Bertazzoni fornuis met inductiekookplaat, is deze keuken zeer fijn in gebruik.

Brugman keuken Lango 730

Deze Lango 730 keuken heeft een natuurlijke uitstraling en een stijlvolle afwerking. De side-by-side koelkast heeft een ingebouwde drankenbar, wat handig is voor het op temperatuur houden van je lievelingsdrankjes. Het Bertazzoni fornuis met inductiekookplaat is een stijlvolle en praktische toevoeging aan deze keuken.

Het kunststof blad met natuursteen look zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Door de zwarte accenten in de kraan, spoelbak en afzuigkap, zijn deze details een passende aanvulling op de houten look. De servieskast en glazen wandkast zorgen voor meer opbergruimte, zodat je hoekkeuken er opgeruimd uitziet.

Prijs zoals opgesteld € 8.790
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten