Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lango 730-F

Prijs zoals opgesteld
€ 9.150
Prijs zoals opgesteld € 9.150
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Op zoek naar een echte landelijke keuken met alles erop en eraan om jou hemels kookplezier te brengen? Dan hebben we het ideale model hier voor je staan met sfeervol hout in combinatie met een donker werkblad en achterwand in een natuurlijke look.

Landelijk & stoer

  • Whirlpool apparaten
  • Eikenhouten kasten en ruime lades
  • Kunststof werkblad met natuursteen uitstraling
  • Afzuigkap ingebouwd in koof
  • Achterwand van Wow Briques in graphite matt

 

Steenstructuren

De speelse achterwand is gelegd met stenen die wel iets weg hebben van de originele muurstenen, maar dan met een leuk kleurtje en in een apart patroon. Dit past perfect bij het kunststof keukenblad met natuursteenstructuur. Voordeel van het kunststof is dat je wel van de looks geniet, maar dan voor een vriendelijkere prijs en bovendien is dit materiaal veel makkelijker schoon te maken.

Koof

Koken is absoluut een feestje in deze keuken die gekenmerkt wordt door de vele werkruimte en het fijne Whirlpool gasfornuis. Voor degene die zich afvragen hoe het zit met de onopvallende afzuigkap; deze is ingebouwd in een koof voor een strakkere uitstraling en meer gemak.

Eyecatcher

De eikenhouten kasten en brede lades stralen veel rust uit en geven daarnaast ook lekker veel opbergruimte in deze hoekkeuken. De open bovenkast creëert bovendien een speels effect en is ideaal om je mooie spullen in uit te stallen, waarvan je wilt dat ze gezien worden. De Metalgun spoelbak is wat ons betreft een eyecatcher in de keuken met de geborsteld zwart chromen mengkraam. Een mengkraan is bijna onmisbaar in de keuken om het water snel op de gewenste temperatuur te krijgen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken