GL Ancora 76W

Strak en sfeervol

  • Greeploos en semi-greeploos
  • Koffiecorner
  • Werkbladdikte 1 cm
  • Strakke spoelbak

Keuken GL-Ancora 76W

Een uniek, sfeervol design gaat gepaard met een creatieve, ruime opzet in deze eilandkeuken. Wat deze keuken zo bijzonder maakt is de tweedeling tussen het kookeiland en de kastenwand. De semi-greeploze, hoge inbouwkasten zijn uitgevoerd in warm houtfineer, terwijl het greeploze eiland een stijlvolle, beige lak heeft.

Het 1 cm dikke werkblad en de plinthoogte van slechts 5 cm zorgen eveneens voor een strak en minimalistisch aanzicht. Daarnaast is de keuken voorzien van een sfeervolle koffiecorner met plaats voor een luxe koffiemachine en jouw favoriete koffiesoorten.

De ruime keuken is voorzien van diverse laden en kasten in dezelfde kleurtinten als de buitenzijde en voorzien van een moderne softclose sluiting. Andere praktische voordelen van deze keuken zijn onder andere het innovatieve afvalsysteem in de spoelkast en de extra grote spoelbak.

Kortom, het gaat hier om een unieke design keuken met een creatieve, ruime opstelling, voorzien van moderne systemen en inbouwapparatuur.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten