10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167
Keuken Esta-167

Keuken Esta-167

Deze landelijke keuken past perfect bij een interieur met deze uitstraling, maar misstaat ook zeker niet in een moderne woning door de luxe afwerkingen en details. Dit type is van alle gemakken voorzien met een weggewerkte afzuigkap in het plafond, koelkast, oven, magnetron en vaatwasser.

Landelijk & luxe

  • Kasten met lades
  • Donker composiet Molino werkblad
  • Metrotegels met betonlook
  • Met vaatwasser, koelkast, oven/magnetron
  • Inductiefornuis met PowerBoost-functie en mogelijkheid tot combineren kookzones


Luxueus praktisch

Dit composieten Molino werkblad in de kleur black leather geeft de keuken niet alleen een hele luxe uitstraling, het is ook nog eens een heel praktisch materiaal. Een hete pan kan je gerust even kwijt op je werkblad dankzij de hittebestendige eigenschappen. Lekkende vloeistoffen zijn ook geen probleem, want het materiaal is vlekbestendig en hygiënisch dankzij het gladde oppervlak. Tot slot is het heel eenvoudig schoon te maken.

Aangename verrassing

Wie de eikenhouten kastdeuren opent staat een aangename verrassing te wachten. Hierachter gaan hele handige lades schuil die ideaal zijn voor het opbergen en terugvinden van al je keukengerei. En zeg nou zelf, die tijdloze metrotegels in betonlook matchen toch helemaal bij dat warme hout!

Kookzones combineren

Koken is een waar genot in deze keuken met de gecombineerde oven en magnetron, maar ook de inductiekookplaat is een pareltje. Met de JoinZone-kookplaat is het mogelijk om twee afzonderlijke kookzones te combineren tot één grote hittebron. Ideaal voor grote pannen en etentjes voor meerdere personen. Er zit bovendien een PowerBoost-functie in verstopt die water nog sneller laat koken. 

Prijs zoals opgesteld € 10.750

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken