Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Hoe gaat een advies bij jou thuis in zijn werk?

Net als bij een afspraak in de winkel, plant een adviseur ongeveer 2,5 uur in voor een afspraak, zodat er ruim de tijd is om alle wensen en vragen te bespreken. Weet je goed wat je wilt? Dat is altijd handig!  In dat geval neemt onze adviseur direct wat stalen mee van materialen en kleuren.

Omdat het advies bij jou thuis gegegeven wordt, brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Zo krijgt onze adviseur direct een beeld van de ruimte en kan hij of zij ook alvast het een en ander opmeten. Ook krijgen we zo al een goed beeld van hoe jij woont en wat er past bij jou en je interieur. Op basis van alle wensen die naar voren komen, maakt de adviseur een tekening van de ruimte. Daarnaast geeft hij of zij een richtprijs op basis van de tekening.

Heb je op basis daarvan nog vragen, wil je er even over nadenken of wil je toch graag die kraan ook nog even zien? Wij komen graag nog een keer bij je langs. Alles is mogelijk en we vinden het vooral belangrijk dat jij er een goed gevoel aan overhoudt.

De afgelopen weken hebben wij al een heel aantal mensen voorzien van advies aan huis waaronder Peter van der Sande. Lees en bekijk hieronder meer over dit advies bij Peter thuis.

“Met die kleine enorm oude badkamer die wij nog hadden, dacht ik eigenlijk dat het vrij standaard zou moeten worden. Ik wist niet of die groene hexagon tegels die ik voor ogen had wel zouden kunnen. Wat een voordeel dat Martijn de badkamer meteen even kon zien, hij stelde ons gelijk gerust en had allerlei tips en tricks om deze kleine ruimte groter te laten lijken.”

Magazine aanvragen
Afspraak maken