Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Hoe gaat een advies op afstand in zijn werk?

Met advies op afstand ervaar je advies live vanuit de winkel, met het comfort van thuis. Met behulp van (video)bellen gaan we samen vorm geven aan je nieuwe keuken of badkamer. Je kunt al je vragen stellen en wensen aangeven en je pinterestbord of moodboard laten zien. Maar je kunt ons ook alvast een tour geven door de ruimte waar het over gaat en andersom nemen wij je graag mee door onze showroom. Het fijne hieraan is dat de adviseur zo ook echt een goed beeld krijgt van hoe jij woont en wat je mooi vindt.

Op basis van dit gesprek maken wij een 3D ontwerp en/ of tekening voor je en delen die met je. Een nieuwe (video)belletje volgt en hierbij ga je samen door het ontwerp heen, laten wij je alle mogelijk stalen van deurtjes zien, die kraan die je in je hoofd had, alles is mogelijk! Vind je het fijn om het materiaal van jouw nieuwe werkblad of badkamermeubel te voelen, komen wij natuurlijk graag bij je langs.

De afgelopen weken hebben wij al een heel aantal mensen voorzien van advies op afstand waaronder Femke van den Heuvel. Lees en bekijk hieronder meer over dit advies op afstand.

"Het was wel even wennen in het begin, dat moet ik toegeven. Maar uiteindelijk bleek het advies op afstand toch veel voordelen te hebben. Ik kon Martijn (de adviseur) meteen laten zien wat ik lastig vond aan de keukenruimte. Ik was bang dat ik geen goed beeld zou krijgen van mijn nieuwe keuken maar door het 3D ontwerp en de oneindige energie van Martijn om mij allerlei deur staaltjes en kranen te laten zien, bleek deze angst ongegrond. Een beetje anders dan anders, net zoals alles de afgelopen tijd maar in april sta ik te koken in mijn nieuwe keuken!"

Magazine aanvragen
Afspraak maken