Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Verrijk jouw keuken met Ducq pannen

Met de pannen van Ducq til je jouw kookskills naar een hoger niveau. Deze kwalitatieve pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en zijn ideaal om heerlijke maaltijden in te bereiden. Ducq pannen staan bekend om hun lange levensduur en bieden een optimaal gebruiksgemak.

Joseph Ducq

De naam Ducq verwijst naar Joseph Ducq, die op één van de vele VOC schepen heeft gevaren tussen 1600 en 1800. Tal van heerlijke en kostbare specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat werden door deze schepen naar Nederland gebracht. Deze ingrediënten bleken een verrijking voor de Hollandse keuken, een gevoel dat de pannen van Ducq ook geven. Ze voegen echt iets toe aan jouw keuken.

Pannen speciaal voor downdraft

Ducq heeft specifieke pannen die geschikt zijn voor downdraft systemen. Met dit systeem is de afzuiging in de kookplaat verwerkt, waardoor er geen afzuigkap meer nodig is in de keuken. De unieke siliconen ring in de deksel zorgt ervoor dat de deksel tijdens het koken goed op zijn plaats blijft én de condens in de pan via de uitsparing aan de zijkant wordt afgezogen. Tevens zorgt deze uitsparing ervoor dat het afgieten heel gemakkelijk gaat.

Kwalitatief en duurzaam

De pannen van Ducq zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende warmteverdeling. Daarbij zijn de handvaten zodanig aan de pan vastgezet, dat deze niet heet worden. Zo verbrand je met een Ducq pan dus nooit je vingers! Bovendien geniet je van een fraai design en zijn de pannen van Ducq op duurzame wijze gemaakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Dankzij de unieke laagopbouw van de Ducq pannen kunnen ze alle warmtebronnen aan. Of het nu gaat om inductie, gas, keramisch of elektrisch, een Ducq pan kan op elk type kookplaat. De pannen kunnen zelfs in de oven geplaatst worden. Zo kun je letterlijk al jouw gerechten bereiden met Ducq.

Ook interesse in een Ducq pan of misschien zelfs wel een complete set? Bekijk hier welke pannen voor jou geschikt zijn.

Meer inspiratie opdoen?

Bij Brugman vind je alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe keuken. Vraag ons gratis magazine aan of kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken