Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De slimme oplossingen van AEG voor in de keuken

Bij Brugman vinden we het belangrijk dat er slimme oplossingen in je keuken zijn om het leven wat makkelijker te maken en jouw kookplezier nog meer te vergroten. AEG is een gerenommeerd keukenmerk dat veel slimme oplossingen voor in de keuken heeft verzonnen. In deze blog vertellen we je alles over deze innovatieve keukenapparatuur.

Hob2hood

De Hob2hood van AEG is een kookplaat met afzuigkap, die automatisch de afzuiging verzorgt. Wanneer jij een heerlijk gerecht aan het bereiden bent op jouw kookplaat, wordt de afzuigkap draadloos geactiveerd. Deze slimme afzuigkap bepaalt zelf hoe sterk de afzuiging is, op basis van wat jij aan het koken bent en hoeveel stoom en damp dit veroorzaakt.

Zonder dat je er zelf over na hoeft te denken, geniet jij van heerlijke, schone lucht in jouw keuken. De Hob2hood past zich aan aan jou, in plaats van dat jij je aan het apparaat aanpast. De AEG Hob2hood is stijlvol vormgegeven en is daarom naast handig en effectief ook nog eens een mooie toevoeging voor het oog.

Kookplaat met flexibele zones

AEG biedt vele kookplaten aan die flexibele zones hebben. Dit houdt in dat je zelf naar wens de kookzones kan indelen. Of jij nu een grote hapjespan of klein steelpannetje gebruikt: de verwarmde zone past zich compleet aan aan de grootte van jouw pan. Je kan zelfs een plaat op de gehele lengte van de kookplaat plaatsen: de flexibiliteit van deze kookplaten is enorm. Daardoor combineer jij zonder moeite verschillende formaten pannen. Je hoeft dus nooit meer na te denken over welke pan je naast of voor welke pan plaatst zodat het allemaal wel goed past. Daardoor wordt het koken van uitgebreide maaltijden nog makkelijker.

Stoomovens

Met de stoomovens van AEG til jij jouw gerechten naar een nieuw niveau. De introductie van stoom maakt het hele verschil, want hierdoor wordt de natuurlijke vochtigheid vastgehouden die voor vele sappige en malse gerechten zorgt. Denk bijvoorbeeld aan vleesgerechten, maar ook aan desserts. De combi ovens van AEG genieten van zowel de traditionele bak en braad functies als van de stoomfunctie. Daardoor zorg jij ervoor dat jouw gerechten nog lekkerder worden, omdat ze bereid kunnen worden op elke gewenste manier.

Bediening via de app

Een van de laatste trends van AEG die ervoor zorgen dat het reilen en zeilen in de keuken makkelijker wordt, is de connectieve AEG app. Je kan hier bijvoorbeeld recepten op vinden, handleidingen van je apparaten en ondersteuning voor je apparaten. Daarnaast kun je ook op een slimme manier jouw telefoon of tablet verbinden met je keukenapparatuur. Zo kun je bijvoorbeeld bij een oven van AEG via de camera in deze oven bekijken hoe het met je gerecht gaat op je telefoon of tablet en een melding krijgen als je gerecht klaar is. Je downloadt de My AEG Kitchen app in de App Store of bij Google Play.

Maak een afspraak

Ben jij ook geïnteresseerd in de slimme oplossingen van AEG? Of ben je benieuwd naar hun uitgebreide lijn apparatuur? Maak dan een afspraak bij Brugman. Onze adviseurs vertellen je graag alles over de slimme oplossingen en de werking van de apparatuur. Zij adviseren je met plezier zodat het leven in jouw keuken zo leuk en gemakkelijk mogelijk wordt

Magazine aanvragen
Afspraak maken