Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Vat jouw keukenstijl samen in een moodboard

Het zoeken naar een nieuwe keuken of een passende keukenstijl kan soms lastig zijn. De mogelijkheden zijn tegenwoordig oneindig en dat maakt de keuze niet altijd makkelijker.

Een moodboard kan je op weg helpen om jouw persoonlijke stijl samen te vatten. Ben je benieuwd hoe je een moodboard creëert voor jouw keuken? Lees dan snel verder en laat je inspireren door Brugman.

Hoe maak ik een moodboard?

Het maken van een moodboard begint bij het opdoen van inspiratie. Pinterest is een populair platform om diverse stijlen te bekijken en met elkaar te vergelijken. Pin de sfeerbeelden die jou aanspreken en bekijk deze later terug om te zien of er overeenstemming zit in deze beelden.

Hieruit komt misschien naar voren dat je tussen gepinde afbeeldingen vaak dezelfde afbeeldingen of kleursamenstellingen terug ziet komen. Dit is een goed begin van jouw moodboard.

Daarnaast kan je ook inspiratie opdoen door verschillende keukenstijlen of complete keukens online te bekijken. Ook is het handig om een bezoek te brengen aan een van de showrooms. Het bekijken van verschillende voorbeeld keukens biedt je wellicht meer inspiratie. Daarnaast kan je hier ook monsters van materialen en kleuren verzamelen, waarmee je jouw moodboard tot leven brengt.

Mijn moodboard is af. Wat nu?

Zodra jouw moodboard af is, kun je deze gaan inzetten om een realistisch plan tot leven te brengen. Als het goed is heb je nu een duidelijk beeld van welke stijlen en elementen goed bij jouw smaak passen. Het moodboard kan goed van pas komen tijdens een gesprek met een professionele keukenadviseur. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. Zo kan de adviseur direct aan de slag met jouw ideeën en heeft hij of zij ook een duidelijk beeld van wat jij voor je ziet. 

Maak een afspraak

Heb je jouw moodboard af en heb je hierdoor een duidelijk beeld van jouw toekomstige keuken? Maak dan een afspraak met een van onze professionele keukenadviseurs. De adviseur helpt jou om jouw wensen en ideeën om te zetten in een realistisch plan.

Magazine aanvragen
Afspraak maken