Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Maak de keuken compleet met barkrukken

Gepubliceerd op 13-08-2018

Barkrukken komen steeds vaker terug in het keukeninterieur. De opkomende populariteit van woonkeukens speelt hierbij een belangrijke rol. Bij dit soort keukens draait alles om het woongevoel naar de keuken brengen en hoe kan dat beter dan met een gezellige zithoek? Met barkrukken creëer je een zitgedeelte in de keuken. Wil je meer weten over deze trend? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de mogelijkheden.

De keuken van nu: een woonkeuken

Openheid en een gezellige sfeer staan centraal in dit type keuken. Koken is hierbij niet langer iets wat je alleen doet, maar in het gezelschap van je gezin, partner of vrienden. Een zitgedeelte geeft jouw gezelschap de mogelijkheid om aan te schuiven, terwijl jij in de keuken de heerlijkste maaltijden bereidt. Barkrukken hebben een nonchalante uitstraling, maar zijn daarnaast ook uiterst functioneel.

Uitgelicht: barkrukken bij Brugman

In de uitgebreide collectie van Brugman vind je diverse barkrukken. Het complete assortiment bekijk je een van de vele showrooms. Hier lichten wij enkele bijzondere modellen kort voor je uit:

Spot SH
Op zoek naar een moderne barkruk? Dan is dit het model dat je zoekt. De comfortabele zitting is gecombineerd met een zilverkleurige poot met voetsteun. Dit geeft de barkruk een eigentijdse uitstraling en zorgt bovendien voor extra zitcomfort. Met de hendel pas je eenvoudig de hoogte van de kruk aan.

Edinburgh
Deze klassieke, zwartgekleurde uitvoering past bij het klassieke beeld van een barkruk. Het simpele design van deze barkruk zorgt ervoor dat deze bij iedere keukenstijl past. Voor een landelijke keukenstijl combineer je de barkruk met een houten werkblad.

De barkrukken van Brugman bekijken?

Wil je de collectie barkrukken van Brugman eens met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van de showrooms. Hier vind je diverse modellen, die je gemakkelijk met elkaar vergelijkt en direct even kunt uitproberen. Bovendien kun je met al jouw vragen terecht bij een van onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze door middel van een passend, persoonlijk advies.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken