Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Nieuwste trends in keukenaccessoires

Keukenaccessoires maken het reilen en zeilen in de keuken niet alleen veel makkelijker, vaak voegen ze ook nog veel sfeer en stijl toe aan jouw keuken. Ben jij op nog op zoek naar een handige toevoeging in jouw keuken? In deze blog laten we je een aantal trends op het gebied van keukenaccessoires zien. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Quva vacumeermachine

Een van de toptrends op dit moment is de handige Quva vacumeermachine. Met deze machine ga jij voedselverspilling tegen. Wanneer je jouw verse producten met deze machine vacuüm verpakt, blijft de smaak en kwaliteit beter behouden. Daardoor blijven jouw producten tot wel drie keer langer goed en hoef je ze minder snel weg te gooien. De Quva vacumeermachine is niet alleen geschikt voor voedsel, maar ook voor wijn. Wanneer je een wijnfles hebt geopend, kun je deze ook vacumeren. Daardoor blijft de wijn langer op smaak. De Quva vacumeermachine wordt ingebouwd in je aanrecht, waardoor deze geen extra ruimte in beslag neemt. Een erg handige keukenaccessoire dus die ervoor zorgt dat jij langer van jouw producten geniet.

Messing Quooker kraan

Een kraan is niet alleen een functionele keukenaccessoire, maar zeker ook een stijlattribuut in jouw keuken. De kraan bepaalt mede wat voor sfeer jouw keuken uitstraalt. De Quooker kraan uitgevoerd in messing is de perfecte combinatie van functioneel en stijlvol. Om te beginnen stroomt er uit deze kraan niet alleen koud en warm, maar ook nog kokend water. Dit is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een lekkere kop thee wilt zetten of bijvoorbeeld pasta of groente wilt koken. Hoewel je met een waterkoker vaak teveel water kookt, is hier geen sprake van wanneer je precies de gewenste hoeveelheid kokend water uit jouw kraan tevoorschijn tovert. Deze keukenaccessoire is dus ook nog eens waterbesparend, vriendelijk voor het milieu én jouw portemonnee.

Naar wens kun je er ook nog de optie aan toevoegen om bruisend en gefilterd water te hebben. Naast praktisch, is deze in messing uitgevoerde kraan ook een waar stijlicoon. Dankzij de platina laag die is aangebracht op deze kraan, verandert deze namelijk naarmate de tijd verstrijkt. Deze laag ontstaat door oxidatie, wat ervoor zorgt dat deze langzaam van kleur verandert. Ook wanneer je de kraan aanraakt, verandert deze langzaam van kleur. Je bent dus altijd verzekerd van een unieke kraan met deze in messing uitgevoerde Quooker kraan.

Stoomoven

Een stoomoven zorgt ervoor dat je met minimale moeite een ontzettend gezond gerecht op tafel zet. Door te stomen behoudt jouw gerecht veel meer vitamines en de authentieke smaak van de producten die jij gebruikt. Een combi stoomoven is zoals de naam al zegt multifunctioneel. Naast stomen kun je hiermee bijvoorbeeld opwarmen, grillen, ontdooien of zelfs pocheren. Met een stoomoven kan jij een heuse thuischef worden en bereid je snel en eenvoudig de lekkerste recepten. Je hebt de keuze uit verschillende varianten (combi)stoomovens, waardoor je altijd een variant vindt die je perfect in jouw keukenstijl kunt integreren.

Op zoek naar inspiratie?

Ben jij nog op zoek naar trendy keukenaccessoires, of gewoon toe aan een nieuwe keuken? Doe dan inspiratie op in ons gratis magazine, dat boordevol ideeën, trends en tips staat. Heb jij al duidelijke wensen en eisen en ben je op zoek naar hulp of advies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, zij nemen graag de tijd om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken