Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De nieuwste lijn van Whirlpool vind je bij Brugman

Gepubliceerd op 18-06-2018

Whirlpool is altijd bezig met het ontwikkelen van de nieuwste technieken om optimaal kookplezier te bereiken. Zo ook met de nieuwe lijn laat Whirlpool zien dat de mogelijkheden nog lang niet ten einde zijn gekomen. Daarnaast geeft het merk om hoogwaardig design. Bij Brugman kun je de Whirlpool lijn ontdekken. Lees hier meer over de nieuwste technologieën en de voordelen.

Vooruitstrevende technologieën

Whirlpool gaat mee met de tijd en weet wat de consument wil. Daarom blijft Whirlpool vernieuwend door nieuwe, slimme technologieën te ontwikkelen die het gebruik van keukenapparaten sneller en gemakkelijker maken. Een voorbeeld daarvan is de nieuwe oven met de Google Assistant functie, waarbij je middels spraakbesturing de oven instelt. Daarnaast introduceert Whirlpool meerdere gebruiksvriendelijke interfaces die het kookproces eenvoudiger maken. 
 

Whirlpool presenteert vooruitstrevende technieken in de nieuwe W-collectie, die bestaat uit ingebouwde ovens, magnetrons, kookplaten en afzuigkappen. Nieuw is de SPACE400 vriezer, met een capaciteit van wel vierhonderd liter. Zo bewaar je met gemak al je etenswaren. Dankzij de slimme 6th Sense FreshControl technologie blijft het voedsel gegarandeerd langer vers. De vriezer is perfect te integreren in de rest van je keuken. De W-collectie biedt ook de Four Doors koelkast, een zeer ruimtelijke en stijlvolle koelkast die tevens dankzij de 6th Sense technologie alles goed in de gaten houdt. Daarnaast introduceert Whirlpool de 45 cm vaatwasser, die dertig procent meer ruimte biedt door het innovatieve ontwerp en minder dan zes liter water verbruikt per wasbeurt. Ook alle ovens en magnetrons zijn voorzien van een internetverbinding om de 6th Sense Live app te gebruiken. 

Meer inspiratie opdoen?

Heb jij inspiratie opgedaan door de nieuwe lijn van Whirlpool en wil je graag nog meer keuken voorbeelden zien? Bestel dan ons gratis keukenmagazine en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken