Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Compleet vernieuwde Brugman winkel in Hengelo

Onze winkel is Hengelo is helemaal verbouwd! De keukenontwerpers en badkamerontwerpers van Brugman hebben prachtige nieuwe keukens en badkamers ontworpen om jullie te inspireren. Kom snel langs en ontdek onze prachtige collectie in levenden lijve! 

Een warm welkom 

Treed binnen in onze gloednieuwe winkel en laat je inspireren. De compleet verbouwde Brugman showroom in Hengelo is voorzien van sfeer, stijl en de laatste trends! We ontvangen je graag op ons gezellige koffieplein voor een hapje of een drankje, om je vervolgens mee te nemen langs onze nieuwe keukens en badkamers. De winkel wordt gekenmerkt door een warme sfeer en rust, zodat jij op je gemakje inspiratie kunt opdoen. 

De nieuwste Brugman winkel met alle trends van nu 

Brugman is altijd up-to-date als het gaat om trends. Kom langs in onze nieuwe Brugman winkel en ontdek de nieuwste ontwikkelingen en een prachtig assortiment van keukens, badkamers en tegels. De oude keukens en badkamers hebben plaatsgemaakt voor gloednieuwe keukens en badkamers in de mooiste stijlen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe aanwinst is voorzien van de beste trends. In onze Brugman showroom in Hengelo vind je de mooiste inspiratie voor keukens en badkamer. Ga bijvoorbeeld langs bij onze prachtige Brugman design hoek of kijk eens naar onze stijlvolle tegelcombinaties.

Keukens in alle stijlen

Weet je nog niet zeker welke keukenstijl bij jou past? Geen probleem! Bij Brugman vind je keukens in alle stijlen. Zo vind je gegarandeerd jouw droomkeuken. Ga je voor een stoere look met een industriële keuken? Of houd je het liever strak met een moderne keuken? Haal een natuurlijke sfeer in huis met een landelijke keuken of geniet van luxe met een echte design keuken. De keuze is reuze bij Brugman!

Badkamers met tegelcombinaties

Ook voor jouw ideale badkamer ben je bij Brugman aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met diverse badkamerstijlen en de mooiste tegelcombinaties. Wat dacht je van een moderne badkamer met een luxe ligbad? Of ga je voor een stoere industriële badkamer met regendouche? Er is van alles mogelijk! Ook tegels zijn te vinden in onze collectie. Van speelse metrotegels tot unieke mozaïektegels, maar ook grote tegels ontdek je bij Brugman. Bovendien zijn onze tegels verkrijgbaar in tientallen kleuren.

Mix & match

Wil je meerdere stijlen combineren, of ben je gewoon dol op verschillende accessoires in jouw interieur? Ook dan vind je bij Brugman alles wat je nodig hebt. Combineer de mooiste spiegels met stijlvolle kranen en handige opzetkommen. Of kijk eens naar onze keukenkasten, werkbladen en grepen en stel jouw ideale keuken helemaal zelf samen. 

Kom langs bij Brugman!

Wil jij de mooiste trends ontdekken in onze showroom in Hengelo? Of wil je één van onze andere Brugman winkels bezoeken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw droominterieur en voorzien je van professioneel advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken