Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman introduceert de nieuwe collectie keukens

Gepubliceerd op 11-06-2018

Met de nieuwe collectie keukens volgen we bij Brugman de laatste trends op het gebied van design en comfort in de keuken. De keuken is in veel huishoudens een centrale plek en mag daarom gezien worden. Maar een keuken moet ook praktisch zijn in het gebruik. Een keuken die ons een handje helpt in onze dagelijkse routines en waarvan het onderhoud minimaal is, geeft ons extra tijd om bijvoorbeeld lekker uitgebreid te koken en gezellig na te tafelen. Lees meer over de nieuwe collectie Brugman keukens.

Wat biedt de nieuwe collectie zoal?

De vier keukens uit de nieuwe keukencollectie van Brugman hebben allemaal een moderne en strakke uitstraling met ieder hun eigen specifieke details en kenmerken. Alle keukens bieden veel opbergruimte en zijn gericht op gebruikscomfort, bijvoorbeeld met een vaatwasser op hoogte zodat je bij in- en uitruimen rechtop kunt blijven staan. De apparatuur is voorzien van de nieuwste technologieën en past bij het design van de keuken. Alle keukens zijn leverbaar in meerdere kleuren en vaak ook in houtdesign.

Waaruit bestaat de nieuwe collectie?

Brugman introduceert de Milox, Chip, Myrall Reyes en Y-line Reyes keukens. De Milox keuken is een moderne, greeploze keuken met zwarte details die terugkomen in bijvoorbeeld de greeplijst en de apparatuur. De keuken wordt geleverd met een dun werkblad en biedt de mogelijkheid om een vaatwasser op hoogte te plaatsten voor comfortabel gebruik.

De Chip keuken is een ultra strakke keuken met een dun werkblad in een lichte kleur, een stijlvolle gas-op-glaskookplaat en een elegante afzuigkap. De keuken is efficiënt in gebruik door de uitgebreide opbergruimte voor al je keukenspullen.
 

De Myrall-Reyes is eveneens een strakke keuken die modern wit combineert met donkere, houten kasten en een keukenblad in dezelfde contrasterende kleur. De afzuigkap en spots boven het eiland zijn ingebouwd in een kast en zorgen zo voor een strak geheel.

De greeploze Y-Line Reyes valt op door het brede formaat van de lades en wandklepkast. Met een afmeting tot 180 cm geniet je niet alleen van efficiënte opbergruimte, maar oogt de keuken ook ruim.
 

Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie keukens?

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Bekijk dan onze nieuwe opstellingen van keukens in onze showrooms. Onze specialisten vertellen je graag alles over de keukencollectie en beantwoorden al je vragen.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken