Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Onze verkoper Martijn aan het woord

Gepubliceerd op 26-09-2017

Via de hashtag #brugmankeukensenbadkamers op Instagram vonden we Martijn. Zijn Instagram verraad al een beetje zijn persoon: @martijn_maar_zeg_maar_tijn. De 42-jarige Martijn Kruidenier is geboren in Spijkenisse en woont in Breda. “Mijn moeder zag ooit een advertentie van Brugman met een vacature voor adviseurs. Een mooie combinatie zijn van creativiteit en verkoop”, aldus Martijn. Hij twijfelde niet om te solliciteren en is nu al sinds januari 2005 werkzaam bij Brugman.

Keuken of badkamer?

Keuken of badkamer, dat is een lastige keuze voor Martijn. “Eerlijk gezegd vind ik de keuken en badkamer allebei even leuk, maar een badkamer is toch meer een familieding waar iedereen iets persoonlijks in kwijt kan. Daarom kies ik toch voor de badkamer.”

"Een badkamer is toch meer een familieding waar iedereen iets persoonlijks in kwijt kan"

De klant is koning

Op de vraag wat ‘ontzorgen’ betekent voor hem had hij snel een antwoord paraat. “Ontzorgen betekent voor mij dat de klant weinig tot niks meer zelf hoeft te regelen, geen stress”. Verder stelt Martijn dat hij tevreden is als de klant 100% tevreden is. “Mijn dag is geslaagd wanneer ik een klant naar tevredenheid heb kunnen helpen en zij met een lach op hun gezicht het pand verlaten”.

De klant is dus koning. Martijn heeft zelfs cadeautjes mogen ontvangen van tevreden klanten, zoals een fles wijn en een bos bloemen. Daarnaast komt hij ook regelmatig bij klanten thuis, bijvoorbeeld om alvast te meten, een adviesgesprek te voeren of aan het eind van de rit. “Soms als de keuken of badkamer klaar is, kom ik langs om te kijken naar het resultaat”, vertelt Martijn. 

“Mijn dag is geslaagd wanneer ik een klant naar tevredenheid heb kunnen helpen en zij met een lach op hun gezicht het pand verlaten”.

Bijzondere momenten

Martijn heeft voor meerdere bijzondere plekken een ontwerp mogen maken en licht er twee uit. “Ik heb ooit een keer een keuken mogen ontwerpen in de punt van een oud pand op de grote markt in Goes, boven café De Post. Ook mocht ik een keuken ontwerpen in een super luxe appartement met vanuit de keuken uitzicht op de haven en skyline van Rotterdam.” Een ander bijzonder moment voor Martijn is een gesprek met klanten uit Brabant. Zij kwamen langs nadat zij hadden gezien dat Brugman tot 11 uur ’s avonds open zou zijn. “Uiteindelijk heb ik om half 2 ’s nachts nog een keuken verkocht”, aldus Martijn. 

“Uiteindelijk heb ik om half 2 ’s nachts nog een keuken verkocht”

Inspiratie

Martijn haalt zijn inspiratie uit veel verschillende dingen. “Showrooms, vrienden, familie, klanten, collega’s en uit mijzelf”, vertelt Martijn. Dat laatste doet hij door na te blijven denken over nieuwe ontwerpen. Ook als de klanten er niet zijn. Op deze manier blijft hij creatieve ideeën opdoen.

“Ik haal inspiratie uit showrooms, vrienden, familie, klanten, collega’s en uit mijzelf”

Wil jij ook een keer ontzorgd worden door Martijn of een van onze andere collega’s? Maak dan een afspraak of kom langs in de showroom voor een goed advies. De appelflappen staan klaar!

Magazine aanvragen
Afspraak maken