Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Betonlook badkamer: stoer en stijlvol

Gepubliceerd op 1-01-1970

De betonlook badkamer is helemaal van deze tijd. Stoere elementen en stijlvolle details staan centraal in een betonlook badkamer. Daarnaast zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een warm en sfeervol geheel. Benieuwd of deze badkamerstijl bij jou past? Lees dan meer over de kenmerken van een betonlook badkamer in dit blog! 

De betontrend

De laatste jaren is beton steeds populairder geworden. Het zorgt voor een stoere, industriële uitstraling en kan bovendien met verschillende kleuren en materialen gecombineerd worden. Een veel voorkomende combinatie is beton en hout. Hierbij worden de stoere looks aangevuld met warme, sfeervolle elementen. Ook de combinatie van natuursteen en beton is erg populair. Omdat beton erg zwaar en vlekgevoelig is, is dit materiaal minder geschikt voor de badkamer. Een betonlook badkamer is nauwelijks van echt beton te onderscheiden en daarom een zeer goed alternatief!

Voordelen van betonlook

Een betonlook badkamer biedt verschillende voordelen:

  • Veel variatie in tegels. Als je hebt besloten om voor een betonlook badkamer te gaan, kun je kiezen uit een heleboel verschillende tegels. Het tegelplein van Brugman biedt je de keuze uit een enorm breed assortiment in allerlei formaten. 
  • Waterafstotend. Betonlooktegels zijn waterafstotend en daarom uitermate geschikt voor in de badkamer. 
  • Onderhoudsvrij. Betonlooktegels vergen geen onderhoud. Daarnaast zijn ze niet besmettelijk. Eventuele vlekken vallen hierdoor niet op bij dit materiaal. 

Betonlook badkamers van Brugman

De betonlook kan op verschillende manieren worden toegepast in een badkamer. De meest voorkomende vormen zijn tegen de muur of op de vloer. De Brugman Ferro is een mooi voorbeeld van een betonlook badkamer. De badkamer heeft een lichte en strakke uitstraling die wordt afgewisseld met een robuuste sfeer. Ook de Brugman Anzola is een badkamer waarbij de betonlook is toegepast. Hierbij wordt nogmaals benadrukt dat beton en hout een mooie combinatie vormen. Wil je meer weten over betonlook badkamers? Lees dan hier alles over de betonlook badkamers van Brugman.

Bestel ons gratis magazine

Ben jij geïnspireerd door de betonlook badkamer en wil je graag nog meer badkamer voorbeelden zien? Bestel dan ons gratis magazine en ontdek wat er allemaal mogelijk is!  

Magazine aanvragen
Afspraak maken