Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

1. Bepaal vooraf je budget

Een van de belangrijkste dingen om te doen bij het (ver)bouwen van je badkamer is vooraf het budget bepalen. Wat wil en kun je precies uitgeven? Zet voor jezelf helder en duidelijk op papier wat je kan missen en wat je maximale badkamerbudget is. Op die manier hou je de kosten beter in de gaten en heb je ook minder snel de neiging om je budget te overschrijden. De Brugman badkamer budgetplanner kan hier een handje bij helpen en toont je geheel vrijblijvend een prijsindicatie

2. Beslis wat je precies wilt laten aanpassen

Nu je weet wat je badkamerbudget is, kan je gaan bepalen wat je precies wilt gaan aanpassen of kopen. De kosten hangen samen met de materiaalkeuze en hoeveel arbeid er verzet moet worden. Het is dan ook handig om te bepalen wat je het belangrijkste vindt aan de nieuwe badkamer. Is dat een compleet nieuwe vloer, een groot bad , de leidingen of toch een dubbele wasbak? Als je voor jezelf een lijstje maakt van wat je wilt laten aanpassen en dit rangschikt van belangrijk naar minder belangrijk, weet je ook meteen wat je wellicht later kan aanpassen als het nu niet binnen het budget past.
 

3. Kies uit basis of luxe

Wanneer je hebt besloten wat er uiteindelijk aangepast moet worden, heb je ook nog de keuze om dit middels basic producten of luxe producten te doen. Luxe producten kunnen de investeringen zeker waard zijn, maar als je hier minder waarde aan hecht en een beperkt budget hebt, is basic vaak net zo mooi en effectief. De keuze voor het soort materiaal is bepalend in de kosten die je gaat maken.

4. Zelf doen of laten doen?

Vervolgens is het verstandig om te bepalen of je zelf de badkamer wilt gaan verbouwen of dat je het wilt laten doen. Het is slim om hier een kostenberekening bij te maken, maar houd hierbij ook in gedachten dat het je wel wat tijd en moeite kost om het zelf te doen. Dat is geen probleem, maar vraagt ook enige planning. Brugman kan je helpen bij beide opties: we kunnen de badkamer voor je verbouwen maar ook een handig leidingschema voor je maken.

Brugman helpt je graag op weg

Ben jij op zoek naar een badkamer of wil je je huidige badkamer verbouwen en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Maak dan een afspraak met een badkameradviseur bij een van onze vestigingen. De adviseur helpt je graag om binnen jouw budget een perfecte badkamer te realiseren.

5. Gezondere bloedcirculatie

Het gebruik van infrarood zorgt ten slotte voor een voordeel voor het gehele gestel: het veroorzaakt een snellere bloedsomloop. Daardoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en de aanvoer van voedings- en bouwstoffen versneld. Van deze processen profiteren niet alleen je spieren en je huid, je hele lichaam geniet van deze reinigende en opbouwende werking van infrarood. Ongeacht de klachten die je ervaart, na gebruik van de Sunshower voel je je een stuk relaxter en fitter.

 

Kies jouw Sunshower met Brugman

Je installeert een Sunshower eenvoudig in je bestaande of nieuwe badkamer. Met infraroodlicht integreer je het ultieme wellness gevoel in jouw dagelijkse badritueel.  Wil je weten welke Sunshower het beste bij jou past? Ga dan langs bij een Brugman Badkamer winkel of kijk hier voor meer informatie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken