Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Alles voor jouw badkamer bij Brugman

Gepubliceerd op 27-08-2018

Bij Brugman vind je alles voor jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuw onderdeel of je de hele badkamer wilt vernieuwen, bij Brugman kan het allemaal. In het uitgebreide assortiment heb je een ruime keuze aan sanitair, badkameraccessoires en complete badkamers. Ook voor de montage van jouw nieuwe badkamer kan je bij ons terecht. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Brugman kan alles

Bij Brugman kan alles. Dankzij het ruime assortiment kun je bij Brugman zowel terecht voor losse onderdelen als een compleet nieuwe badkamer. Ook het zelf ontwerpen van een nieuwe badkamer behoort tot de mogelijkheden. Uit het uitgebreide aanbod stel je zelf een badkamer samen. Ook voor advies, de montage of hulp bij de rest van het proces kun je terecht bij Brugman.

Montage: zelf doen of uitbesteden?

Bij de keuze voor een nieuwe keuken of badkamer komt al snel de volgende vraag naar voren: Ga ik de montage uitbesteden of ga ik dit zelf doen? Bij Brugman bieden wij een handige badkamermontageservice. Hierbij wordt alles uit handen genomen en hoef jij je alleen druk te maken over de keuze voor jouw droombadkamer. Van tekeningen maken van het design badkamer tot de installatie, Brugman biedt hulp bij iedere stap in het proces. Maak een afspraak bij een van onze showrooms om de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer te bespreken. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat kan. Bij Brugman maak je gebruik van handige tools, zoals de budgetplanner en de 3D ontwerptool, die je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe badkamer. Een bezoekje aan een van onze showrooms biedt een hoop inspiratie voor jouw nieuwe badkamer.

Meer badkamers zien van Brugman?

Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bewonder de brede collectie badkamers met eigen ogen. Hier kun je verschillende badkamerstijlen en -opstellingen met elkaar vergelijken. Bovendien staan onze adviseurs hier voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken