Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Nieuwe badkamer: tips & ideeën voor een snelle verbouwing

Het is tijd voor een nieuwe badkamer. Het leukste is om dan nieuwe ideeën op te doen en plannen te gaan maken voor de aanstaande verbouwing. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar een goed sanitairbedrijf heeft uiteraard deskundige vakmannen in huis om de verbouwing op rolletjes te laten verlopen. Voordat het zover is, zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden.

Groot assortiment nieuwe badkamers

Voordat je een nieuwe badkamer gaat kopen is het goed om op een rijtje te zetten wat je precies wilt veranderen aan je huidige badkamer en natuurlijk je te laten inspireren voor de aanschaf van een nieuwe badkamer. Wil je bijvoorbeeld alleen het sanitair of de kastjes vervangen, maar de tegeltjes niet, dan helpen wij om de nieuwe meubels af te stemmen op degene die blijven. Dankzij het gratis ideeënmagazine en de specialisten van Brugman vind je snel de nieuwe badkamer die bij je past.

Plan je nieuwe badkamer

Maak een duidelijke planning. Zodra je een nieuwe badkamer hebt uitgekozen en weet wanneer deze bij je thuis geleverd wordt, kun je samen met de badkamerspecialist of aannemer een planning maken voor de verbouwing. Neem hierin ook op wanneer je de oude badkamer gesloopt wilt hebben. En vergeet niet om een bouwpuincontainer te huren voor de sloop van de oude badkamer.

Accessoires

Wanneer je nieuwe badkamer is geïnstalleerd, kun je deze nog verder inrichten met bijpassende accessoires, zoals een douchegordijn, een badmat en natuurlijk een mooie spiegel en toiletaccessoires. Kies deze in dezelfde kleuren en stijl om zo extra eenheid te creëren in je nieuwe badkamer.

Genieten

Na het aanleggen van de nieuwe badkamer hoef je er eigenlijk alleen nog maar van te gaan genieten. Laat het bad maar lekker vollopen of stap onder je splinternieuwe douche en laat je verwennen door je nieuwe badkamer.

Magazine aanvragen
Afspraak maken