Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Slash

Prijs zoals opgesteld
€ 6.792
Prijs zoals opgesteld € 6.792

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Een vissengraat vloer is mooi, maar dit patroon op je badkamerwand in zeegroene metrotegels is nog veel toffer. Al is dat niet het enige speciale aan deze industriële badkamer waarin de matzwarte elementen helemaal zijn doorgevoerd, zelfs tot het toilet.

Industrieel & uniek

  • Douchecabine met regen- en handdouche
  • Matzwarte toilet met soft close
  • Zwarte designradiator
  • Unieke Imola badkamertegels
  • Spiegel met ledverlichting, touchbediening en verwarming

 

Zwarte elementen

Niet alleen de metrotegels die zijn gelegd in een vissengraatpatroon zijn uniek, maar ook de andere grote Imola wandtegels hebben iets speciaals door hun structuur. Dat alle overige elementen uitgevoerd zijn in matzwart maakt de details van deze badkamer tot in de puntjes verzorgd. Zelfs het soft close toilet van Ben is matzwart met een bijpassend bedieningspaneel. Je ziet wel vaker zwarte elementen, maar nergens is het zo tot in de perfectie uitgevoerd.

Ruime inloopdouche

De ruime inloopdouche biedt genoeg ruimte voor twee al is het ook fijn om af en toe alleen aan jezelf te denken en lekker de ruimte te nemen. Kraan open en laat dat water de drukke dag maar wegspoelen. Niks heerlijker dan een regendouche. Het nisje is super handig voor al je shampoos en andere verzorgingsartikelen.

Verwarmde spiegel

Op het eerste gezicht zou je zeggen dat dit een doodnormale spiegel is, maar dat is absoluut niet het geval. Hij bevat namelijk verwarmingselementen, waardoor een beslagen spiegel verleden tijd is. Door middel van touchbediening zet je de ledverlichting die de gehele spiegel omlijst aan en uit. Perfecte tools die jou helpen bij je mooiste look.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken